Mazzir 3 Napisano 18 Maj 2011 Witam wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubisz0n 5 Napisano 18 Maj 2011 witaj Panie skromno piszący Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mazzir 3 Napisano 18 Maj 2011 No ja nieśmiały jestem.. Mam na imię Kamil, lat 15. Uczęszczam do Collegium Catholicum Bydgostiense (czy jak to się pisze..) - gimnazjum kl. 2 profil mat-inf. Interesuję się gamedevelopingiem, programuję w C++ i PHP (do "gier" wykorzystuję SFML). Prowadzę stronę poświęconą GD - Indies.pl. Tyle na początek wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwichert 9 Napisano 18 Maj 2011 No cześć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 19 Maj 2011 Siema, czy ja przypadkiem skądś Cię nie znam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mazzir 3 Napisano 19 Maj 2011 Najprawdopodobniej z crafts[censored]. Bodajże 2 razy mi się do posta dopisałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 19 Maj 2011 Wielce prawdopodobne, ale zdaje mi się, że nick 'Mazzir' widziałem już gdzieś wcześniej, hmmm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeviLLe 34 Napisano 21 Maj 2011 siema, elo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubisz0n 5 Napisano 23 Maj 2011 Lepiej, witaj jeszcze raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach