Mam taki problem... Jak gram, to po jakimś czasie gra się sama wyłącza. Czasem z ekranem crasha, czasem tak o. Problemu by nie było gdyby nie to, że po ponownym załadowaniu świata.. turtre z ComputerCrafta z MinerTurtl-a resetuje się do normalnego usuwając wszystkie przedmioty i programy w sobie. (innych konsekwencji nie zauważyłem) Poniżej opis błędu z crash-a
java.lang.NullPointerException at codechicken.nei.GuiNEIOptions.a(GuiNEIOptions.java:40) at codechicken.nei.GuiNEISettings.a(GuiNEISettings.java:147) at aul.a(SourceFile:72) at codechicken.nei.GuiNEISettings.a(GuiNEISettings.java:168) at aul.d(SourceFile:127) at aul.m(SourceFile:111) at net.minecraft.client.Minecraft.l(Minecraft.java:1513) at net.minecraft.client.Minecraft.J(Minecraft.java:848) at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:773) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) --- END ERROR REPORT 71f74c25 ----------
Witam,
Mam taki problem... Jak gram, to po jakimś czasie gra się sama wyłącza. Czasem z ekranem crasha, czasem tak o.
Problemu by nie było gdyby nie to, że po ponownym załadowaniu świata.. turtre z ComputerCrafta z MinerTurtl-a resetuje się do normalnego usuwając wszystkie przedmioty i programy w sobie. (innych konsekwencji nie zauważyłem)
Poniżej opis błędu z crash-a
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi