Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
pi0lf

ban za darmo - moze ktos wyjasnic?

Rekomendowane odpowiedzi

Krwawic    5

Nie mówiłem że będę Cię za to przepraszał. - wyświetliło mi się że masz sh 84 a to może być minimum - pojawia się tak w sytuacji laga. Dlatego chciałem minimum 150 - świadczyło by to o tym że jest coś nie tak.

Co do piractwa - walczymy z tym jak tylko się da. Jeżeli zauważyłeś coś niepokojącego powiadom administrację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pi0lf    0

1.zainwestoj w slownik ortograficzny

2.bany nie sa platne :unsure:

1. Dziękuję za radę, zainwestuję w słownik ortograficzny. Zastanawiam się, czy nie powinieneś zrobić tak samo.

Ja z kolei prosiłbym Ciebie o zapoznanie się z terminem

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

.

2. Długo siedziałeś na google, żeby znaleść coś tak błyskotliwego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Asgaroth da Fae   
Gość Asgaroth da Fae

1. Dziękuję za radę, zainwestuję w słownik ortograficzny. Zastanawiam się, czy nie powinieneś zrobić tak samo.

.

Ty też zapoznaj się z tym terminem, bo wyciąganie tematu w którym to napisałeś już swoje "ostatnie przemyślenia", oraz to co w nim teraz piszesz jest też zwyczajnym Trollowaniem i dążeniem do Flejma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

.

Sprawdź proszę skrzynkę pocztową, dzięki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pi0lf    0

Ty też zapoznaj się z tym terminem, bo wyciąganie tematu w którym to napisałeś już swoje "ostatnie przemyślenia", oraz to co w nim teraz piszesz jest też zwyczajnym Trollowaniem i dążeniem do Flejma.

Masz rację, na początku były przejawy flame war w niektórych moich postach, dałem się trochę wyprowadzić z równowagi przez niektórych userów tutaj, za co już przeprosiłem. I uwierz mi, że nie jest moją intencją nikogo obrażać.

Jeśli chodzi o ten temat to nie ja go wyciagnąłem, tylko wasz kolega pfdarky123 i wiem, że nie powinno się karmić trola, i że napisałem "moje ostatnie przemyślenia" ale jego wypowiedź byla tak śmieszna, że poprostu nie mogłem się powstrzymać z komentarzem.

Możemy sobie tak odbijać piłeczkę w nieskończoność, bo zastanawiam się Asgaroth da Fae po co Ty z kolei odpowiadałeś, czy to czasem nie był flejm?

Moim zdaniem temat powinien być dawno zamknięty, bo i tak nic z tego nie wynika, a Ci co chcą mnie obrażać i tak robią to przez prywatne wiadomości, po czym mowią, że jak wyciagnę to na forum to znaczy, że jestem "gnojkiem" eh....

Prosiłbym moderatorów o zamknięcie, usunięcie albo cokolwiek tylko chcecie z tym postem. Żałuję trochę, że w ogóle zacząłem ten bezsensowny temat, trochę moja flustracja wybuchła.

Jeszcze raz chciałbym podkreślić, że nie zamierzałem nikogo obrazić ale jeśli tak zrobiłem to przepraszam.

Życzę wam miłej zabawy w grze, nic tu po mnie skoro i tak jestem wrogiem numer 1 całego waszego zespołu.

Rabus dzięki wielkie za maila, postaram się odpowiedzieć jak najszybciej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...