maimax 1 Napisano 25 Sierpień 2011 Witam!Niedawno kupiłem gift code na allegro. Wpisuje go na moim profilu i wyskakuje mi ze kod jest niepoprawny albo jest juz uzywanu. Chcialbym zapytac czy automat wysylajacy kod mogl sie pomylic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarzan 13 Napisano 25 Sierpień 2011 za ile go kupiłeś? napisz o tym do sprzedawcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maimax 1 Napisano 25 Sierpień 2011 za 47zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crafterowiec 5 Napisano 25 Sierpień 2011 Eh zostałeś pewnio oszukany... Możesz albo pisać do sprzedawcy albo kupić z minecraft.net za normalne 60zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maimax 1 Napisano 25 Sierpień 2011 Tyle ze sprawdzalem tego sprzedawce na allegro glownie wlasnie sprzedaje kody do tej gry nie mial ani jednego negatywa i wszyscy pisali ze kody dzialaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 25 Sierpień 2011 Za 47 zł? To pewnie od tej samej osoby co ja kupiłem Nie martw się, jego automat źle działa, jak będzie mógł to Ci wyśle na poczte poprawny kod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maimax 1 Napisano 25 Sierpień 2011 A zglaszales to czy sam Ci przyslal poprawny kod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 25 Sierpień 2011 Ja kupywałem 3 Gift Cody (Nie pytaj po co i czemu) Za pierwszym razem upomniałem się o poprawny, za drugim razem koleś przysłał sam i za trzecim też się upomniałem, ale za trzecim nie było go przy kompie więc długo czekałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maimax 1 Napisano 25 Sierpień 2011 ok dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cavi587 0 Napisano 25 Sierpień 2011 Dobrze że trafiłeś na dobrego sprzedawce, na ogół na allegro gift cody są oszukane. ja kupiłem na kontagier.pl za 45 zł. Pewna strona, polecam. Zrobiłem przelew w niedzielę i po kilku minutach miałem kod na e-mailu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach