Kociara45 1 Napisano 20 Grudzień 2014 (edytowane) Cześć misiaki! Jeżeli szukacie dobrego budowniczego, zawsze możecie mnie zatrudnić kiedy chcecie,pracuję po jakieś 2-3 h dziennie i nie biorę kasy :3.Nie rozwalam mapy :D.Takie tam moje pitolenie :) Do rzeczy :* Imię:Alicja Wiek:12 lat O mnie: Uzależniłam się od MC, jestem ogarnięta i nie lubię dużo mówić :) Kontakt: Skype-NieMamPomysłuNaNazwe (Kiedyś może ogarne ss budowli) :* Pa misiaki :* Edytowane 20 Grudzień 2014 przez Kociara45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kociara45 1 Napisano 22 Grudzień 2014 Bałwanie, napisałam to dla jaj bo mi sie strasznie nudziło, a mam ustawione classic bo klikałam pierwsze lepsze żeby mieć to konto :p (Czytaj to dalej, jeżeli chcesz sie zanudzić na śmierć) A przy okazji zjebał mi sie mc, i włącza mi sie jakaś apka z odtwarzaczem muzy i mapą B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kociara45 1 Napisano 24 Grudzień 2014 A co jest w tym złego że robie se jaja?xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipiec 2017 ** Wiadomość wygenerowana automatycznie ** Temat został przeniesiony do archiwum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach