Needpvp 0 Napisano 13 Grudzień 2014 (edytowane) Ten film to taki odwet, bo odcinek z BF'a był słaby :P Pierwsza sprawa to nowe intro. Będzie ono zawsze w filmach typu "Jestem reżyserem kina akcji" - nakręconych kamerką. Mam nadzieję że się podoba - mi tak :D A co do tego filmu: Jeden z widzów pisał do mnie prywatne wiadomości że chciałby ze mną zagrać... Tak się składa że prowadzę "Zagrajmy Razem!" więc nie mam przeciwwskazań. Kiedy zapytałem o wiek - napisał też że ma 11 lat. Myślę sobie Dlaczego by nie? Może być śmiesznie... No i tak się zaczęło :D Przed oglądaniem aby wzmocnić efekt proponuję wstrzyknąć sobie tak jak nasz gość - maichłanę. Udział brali: Bubsoon TV Shadows (Krzyś) [media]https://www.youtube.com/watch?v=4cjXGyenP6o[/media] Edytowane 13 Grudzień 2014 przez Needpvp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumji 46 Napisano 16 Grudzień 2014 To jeszcze nic, ten jest duży XD Miałam tu takie dzieci... straszne i śmieszne... różne... przerobiłam ich setki XD ale ten może stać się niebezpieczny... przez marihuanę i chędożenie z psami XDD i trochę przegieliście z Madzią... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach