Krzycho001 1 037 Napisano 22 Listopad 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BukkitSmerf 9 Napisano 22 Listopad 2014 U tilli zadziałało, to ja też spr: Krzysztofie powinieneś sobie usunąć konto. Do czego to doszło... żebyś już nawet musiał pisać u nas w dziale... forum się stacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tilli 18 Napisano 22 Listopad 2014 Ej no... ale mi nie chodziło o nowy dział u nas... :/ Popieram Smerfa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 22 Listopad 2014 Mój boże to sztuczne ożywianie forum xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahe 17 Napisano 22 Listopad 2014 Siema lasq, co tam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantoSubitoViaUSB 45 Napisano 22 Listopad 2014 Czy to jakiś żart? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KombinatFabrycznySimonator 40 Napisano 23 Listopad 2014 Kryzysy forumowe - ciag dalszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 23 Listopad 2014 Mój boże to sztuczne ożywianie forum xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Proszę podać nowy dział na forum zzzzzzZZZZZZZZZZZZZYYY ZAP! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiyarosz 199 Napisano 23 Listopad 2014 Dział usunięty. To nie Krzysztof tylko ja w odpowiedzi na wcześniejszy post Tilli. Jednodniowy prank ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach