KrejZi1337 4 Napisano 21 Listopad 2014 Jak w tytule jak odkryłeś minecraft'a ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xXxArIxXx 1 Napisano 28 Grudzień 2014 Nie jest to historia ciekawa lecz długa a nie chcę się rozpisywać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantoSubitoViaUSB 45 Napisano 28 Grudzień 2014 Nie jest to historia ciekawa lecz długa a nie chcę się rozpisywać Ten temat jest właśnie od rozpisania się na ten temat wiec nie wiem po co dodałeś post, który niczego nie wnosi. Ja poznalem Minecrafta po obejrzeniu kilku gameplayow w internecie na you tubie. Pamietam, ze wtedy to byly wersje bardzo wczesnej alfy ale juz wtedy ta produkcja mnie do siebie przyciagnela. I przyciaga do dzisiaj.;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicki 1 Napisano 29 Grudzień 2014 ja poznałam od koleżanki która mnie w to wciągnęła :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzast78 0 Napisano 29 Grudzień 2014 Ja od tego filmiku znalezionego dawno temu (X 2010r) na wykopie: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariobrosik6 0 Napisano 29 Grudzień 2014 Ja poznałem przez Poprawnegopolaka ;) zaskoczyła mnie ta gra i zacząłem w nią grać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xXxArIxXx 1 Napisano 3 Styczeń 2015 SantoSubitoViaUSB:Napisałam tak gdyż nie miałam tego dnia czasu i nie mogłam napisać czegoś co by pasowało do tematu. A więc było to ok. 2 lata temu.Jak zawsze wracałam ponuro ze szkoły.Nagle usłyszałam telefon z mojego plecaka.Dzwoniła moja mama w sprawie prezentu urodzinowego dla mnie (miałam urodziny).Kazała szybko przyjść mi do domu.Weszłam do salonu a moim oczom ukazało się wielkie pudło.Było opakowane w kolorowy papier.Spytałam się czy to dla mnie,nie wierzyłam w to co stało tuż przed moimi oczami.Rozpakowałam i ujrzałam 2 duże pudła.Były to dwie części komputera.W moim pokoju leżały dwa małe pudełeczka.Jedno płaskie i długie a drugie było jak zwykłe pudełko lecz strasznie małe.Odpaliłam komputer i weszłam na YouTube.Szukałam ciekawych kanałów.Nagle widzę jakieś dziwne filmy z miniaturką wcale nie przypominającej Simsów i innych popularnych gier.Było to coś dziwnego.Świat zbudowany z sześcianów.W tytule rzucało się w oczy słowo Minecraft.Zaczęłam googlować (jak to ja mówię) tą grę.Poczytałam o niej i zdecydowałam się na pobranie tej gry.Odrazu mi się spodobała i zaczęłam w to grać To chyba już koniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oliwier975PL 0 Napisano 4 Styczeń 2015 YOUTUBE!!!!! xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MinecraftWorker 1 Napisano 4 Styczeń 2015 (edytowane) To było 5 lat temu. Byłem u kuzynów. Jeden z nich grał w grę w której każdy robi co chce ... Tak zaczęła się moja przygoda z Minecraftem :D. Pierwszy raz w Minecrafta zagrałem 6 maja, dodatkowo to dzień moich imienin także mam dwa święta w jednym dniu :D. Do dziś gram w Minecrafta od 4 lat i kilku miesiency. THE END :D Edytowane 4 Styczeń 2015 przez MinecraftWorker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gabrysia28W 0 Napisano 27 Styczeń 2015 Minecrafta sprezentował mi jeden taki mój kolega ze szkoły. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach