Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. [/youtube] łapki i komentarze mile widziane (te mądre) ;P Jeżeli coś się nie spodobało proszę pisać w kom."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. [/youtube] łapki i komentarze mile widziane (te mądre) ;P Jeżeli coś się nie spodobało proszę pisać w kom."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Pirlo

Minecraft Blitz Survival Games

Rekomendowane odpowiedzi

Pirlo    0

[youtube]

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

[/youtube]

łapki i komentarze mile widziane (te mądre) ;P

Jeżeli coś się nie spodobało proszę pisać w kom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PablooS    42
Obejrzałem 3 areny i mi się odechciało przez tą jakość obrazu. Niby 720p i 1080p ale obraz często jakby zamazany (zlewa się itp. nie wiem jak to wytłumaczyć).
Na przykład masz screena -

zwróc uwagę na drzewa.
To jest załadowane 720p (przy 1080p jest podobnie) i nie jest to moja wina, bo oglądam też innych na YT i tego nie ma ;) Edytowane przez PablooS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pirlo    0

Obejrzałem 3 areny i mi się odechciało przez tą jakość obrazu. Niby 720p i 1080p ale obraz często jakby zamazany (zlewa się itp. nie wiem jak to wytłumaczyć).
Na przykład masz screena -

zwróc uwagę na drzewa.
To jest załadowane 720p (przy 1080p jest podobnie) i nie jest to moja wina, bo oglądam też innych na YT i tego nie ma ;)

Renderuję filmiki w najwyższej jakości. Może to wina programu. ;/

AVS Video Editor, ale zmieniam się na Camtasie Studio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PablooS    42
Nie wiem, może wina programu. Może opcji. Ale jeśli chodzi o jakość obrazu przy spoczynku (np. kiedy zbierasz przedmioty) to jest w miarę ok, ale gdy się poruszasz to jakość jest straszna - co widać na screenie powyżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pirlo    0

Nie wiem, może wina programu. Może opcji. Ale jeśli chodzi o jakość obrazu przy spoczynku (np. kiedy zbierasz przedmioty) to jest w miarę ok, ale gdy się poruszasz to jakość jest straszna - co widać na screenie powyżej.

Zmieniłem program na Camtasia studio, oglądałem, obraz się nie zlewa jest super. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pirlo    0

[youtube]

[/youtube]

Oglądałem w full HD (1080) Na kompie i na tablecie.(Dla sprawdzenia czy nie ma zamazywania) Wszystko w full HD mi pyka bez tego, chyba że coś przeoczyłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...