Marus6 0 Napisano 24 Sierpień 2011 Mam pytanie. Czy slimy respią się w ciemności czy w świetle pochodni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Rapikol 88 Napisano 24 Sierpień 2011 To akurat nie ma znaczenia, i w świetle, i w ciemnościach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 24 Sierpień 2011 Ale tylko w wybranych chunkach i bardzo głęboko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 haunter 19 Napisano 24 Sierpień 2011 Bardzo głęboko, a dokładnie poniżej poziomu y = 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Marus6 0 Napisano 25 Sierpień 2011 Ale tylko w wybranych chunkach i bardzo głęboko.Ale które to są te wybrane chunki? Znalazłem taką stronkę ale nie wiem jak z niej korzystać. Link: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Kamilem 1 Napisano 25 Sierpień 2011 Uploadujesz do nich plik level ze save'a i pokazuje ci najbliższy do spawna chunk gdzie może ci się zespawnować ( w X Y Z ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mam pytanie. Czy slimy respią się w ciemności czy w świetle pochodni?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi