Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Dino2

Konto Premium

Pytanie

Dino2    0

Witam, napisałem o tej sprawie do supportu minecrafta, ale czekam już 3 dzień i nadal czekam. Może w międzyczasie Wy mi pomożecie.

Chodzi o to, że zakupiłem konto normalnie poprzez strone minecraft.net. Dostałem potwierdzenie na maila, z informacją o zakupie, przyznano mi ID itd. Ściągnełem z ich strony grę, odpaliłem exe, zaciągnął wszystkie niezbędne składniki. Jednak przy logowaniu dostaje komunikat, że nie mogę się połączyć z minecraft.net i mogę tylko grać offline. Poza tym w trakcie gry mam monit, że mam wersję bez licencji lub mam spróbować odpalić z innej lokalizacji. Zatem odpalałem tego exe już z innego folderu i nadal to samo.

Macie może jakiś pomysł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Rapikol    88

Nie kupiłem gry na Minecraft.net, ale przypadkiem nie powinnieneś wpisać kodu aktywacyjnego w swoim profilu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Tarzan    13

przecież nie musiał kupować giftcoda tylko od razu na konto.

dostałeś jakiś ciąg cyferek? (nie wiem jak wygląda giftcode, tylko liczby czy litery też?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Rabus    3

My też tak czasami mamy - problemy z minecraft.net

Spróbuj połączyć się z innego komputera?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

Albo przeczekaj/próbuj do skutku, sprawdź kilka razy hasło i login.

Chociaż nie, gdyby MC.net nie działało od początku/nie miałbyś premium nie mógłbyś pobrać gry z tego co wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
haunter    19

Czasem tak się zdarza, ja też tak mam, wystarczy kliknąć przycisk Try Again który pojawia się zamiast opcji i wtedy ekran startowy resetuje się umożliwiając ponowne logowanie. Zazwyczaj za drugim lub za trzecim razem można się normalnie zalogować do gry;)

A tak na marginesie, sprawdź, czy aby na pewno dobrze wpisałeś swój login i hasło;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Dino2    0

Właśnie testowałem Wasze porady i faktycznie udało mi się za 3 razem połączyć. Kolejnym razem próbowałem i udało się za pierwszym razem (również pierwszy raz :) ).

Dziękuje Wam za porady. Jestem już spokojnieszy :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...