CrazyPL 0 Napisano 9 Listopad 2014 (edytowane) Miło mi was poznać, jestem CrazyPL mam na imię Kuba, mam 14 lat. Ogólnie interesuję się piłką nożną i jazdą na rowerze BMX. Również nagrywam na youtube. Gram w gry: Seria Assassin's creed, Minecraft,FIFA,Counter Strike: Global Offensive i w inne fps'y. Jeżeli byście mieli czas możecie wpaść. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Jeszcze raz miło mi was poznać :) Edytowane 9 Listopad 2014 przez CrazyPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMELO 0 Napisano 9 Listopad 2014 Siemano :) I ja również zajmuje się nagrywaniem Minecraft'a tylko w inny ciekawszy i trudniejszy sposób :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazyPL 0 Napisano 9 Listopad 2014 Siemano :) I ja również zajmuje się nagrywaniem Minecraft'a tylko w inny ciekawszy i trudniejszy sposób :). Co to znaczy ciekawszy i trudniejszy? niby ja nieciekawie nagrywam? :p Staram się jakoś zabawić widzów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMELO 0 Napisano 11 Listopad 2014 Co to znaczy ciekawszy i trudniejszy? niby ja nieciekawie nagrywam? :P Staram się jakoś zabawić widzów. Ja nagrywam w wersji kieszonkowej 'Minecraft Pocket Edition' na platforme przenosna :) O to mi w tym chodzilo ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 11 Listopad 2014 Obydwaj jesteście żałośni bo nagrywacie minecrafta. ..cześć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach