Mudys 2 Napisano 23 Sierpień 2011 1.Nazwa projektu: Japońska Wioska2.Opis projektu: Ze względu na to iż ostatnio na serwer wchodzi coraz więcej osób , jest większe zapotrzebowanie na działki. Chciałbym zrobić nową wioskę w stylu japońskim , aby każdy komu podoba się azjatycki wygląd mógł znaleźć miejsce dla siebie. Mam gotowy : "Ratusz" (miejsce spawnu) , muszę tylko wyposażyć wnętrze aby nie było takie puste.Chcę zbudować : Cztery bramy (z każdej strony świata) , oraz plac z symbolem Yang-Yin . Linki do obu budynków daje na dole.Reszta wystroju wioski będzie budowana w pełni spontanicznie ( zobaczę co będzie pasowało).3.Osoby zaangażowane: Tylko ja (Mudys) 4.Potrzebne materiały: Myślę , że zamiast materiałów , przydałby mi się do pomocy ktoś z możliwością dawania sobie itemów , gdyż nie sposób obliczyć ile materiałów pójdzie na :bramę , symbol , plac , ścieżki oraz po prostu wystrój całej wioski.5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp):1. Miejsce Spawnu z daleka : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 2. Miejsce Spawnu z bliska : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 3. Piętro Pierwsze : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 4. Drzewo Informacyjne : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 5. Piętro Drugie : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 6. Piętro Trzecie : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 7.Piętro Ostatnie - Taras Widokowy : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Linki do dodatkowych budynków :1. Brama : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 2. Plac z symbolem : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniolStroz 20 Napisano 23 Sierpień 2011 Dziwne to jakieś i nie wiem czy potrzebne nie mniej jednak + za chęci i projekty myślę że ci się uda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 23 Sierpień 2011 Za, mamy już ze 2 budynki w stylu japońskim zgłoś się po działkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 23 Sierpień 2011 Takie małe niedopowiedzenie, skoro to japońska wioska, to co tam robi symbol Yin i Yang? Tak tylko mówię, bo to symbol chinski... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mudys 2 Napisano 24 Sierpień 2011 Masz racje. Małe niedopatrzenie. Może niech to będzie azjatycka wioska , albo japońsko-chińska. No nieważne ;pJeszcze taka mała prośba do Rabusa. Czy można by to miejsce spawnu przenieść jakimś programikiem na mapkę bo budowa zajmuje kilka godzin , a nie chce mi się 2 razy tego samego budować ???I czy dostane jakąś możliwość dawania itemów czy mam szukać moda do pomocy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 25 Sierpień 2011 Można, podeślij mi mapę na mail - admin@minecraft.pl.Ale tylko jeśli to Twoja praca. Jeśli dowiem się, że ściągnąłeś ją z innej strony i nam o tym nie powiedziałeś pożegnamy się.Mówię na wszelki wypadek, to serwer tworzony przez ludzi z Freebuild.pl, a nie przez schematici ze stron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mudys 2 Napisano 25 Sierpień 2011 Projekt brałem z youtube , jeśli to ma jakieś znaczenie ale budowałem sam.Mapka już wysłana , teraz się biorę za poszukiwanie działki na osiedle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach