Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Nwm co się dzieje, ale naprawcie mi to. P.S. Mam też inny błąd, podczas logowania wyświetla mi się, że nie mam permisji do tego ..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Nwm co się dzieje, ale naprawcie mi to. P.S. Mam też inny błąd, podczas logowania wyświetla mi się, że nie mam permisji do tego ..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KrowaBoss

Problem z wstawaniem obrazka

Rekomendowane odpowiedzi

KrowaBoss    9

Witam, mam ostatnio kłopot na tym forum, a mianowicie, nie mogę wstawiać obrazków.

Ciągle, gdy spróbuje coś wstawić wyświetla się to --

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Nwm co się dzieje, ale naprawcie mi to.

P.S. Mam też inny błąd, podczas logowania wyświetla mi się, że nie mam permisji do tego (naprawiam to wchodząc na ustawienia i wychodząc na forum).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matiyarosz    199

Możesz gdzieś wysłać obrazek jaki próbujesz wstawić? Na przykład wstaw go Imgura i daj linka.

Jakiego stylu używasz? BasicCraft_Dark czy może IP Board?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Używając Imgura (zgaduję, że nie tylko na Imgurze tak jest), musisz wziąć ten link, który zakończony jest na .JPG . Nie wiem, jak to działa, ale dużo zmienia. ;__;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matiyarosz    199

Używając Imgura (zgaduję, że nie tylko na Imgurze tak jest), musisz wziąć ten link, który zakończony jest na .JPG . Nie wiem, jak to działa, ale dużo zmienia. ;__;

To Monu działa tak, że bez rozszerzenia forum nie wie co to jest za plik bo Imgur wyświetla obrazek ze swoimi dodatkami typu menu, reklamy, komentarze itd. Jeżeli dodajesz rozszerzenie (zazwyczaj .jpg, .png lub .gif) forum wie że taki typ pliku to jest obrazek i automatycznie wie jak to wyświetlić. Poza tym wtedy zostanie wyświetlony sam obrazek. Właśnie dlatego proszę Krowę aby dał nam link do obrazka jaki próbuje wstawić. Imgura podałem jako przykład. Jak to dostanę będę mógł coś zaradzić lub przynajmniej zmienić ustawienia forum.

Co do rejestracji, muszę najpierw wiedzieć który ze stylów używasz i wtedy będę mógł wyjaśnić co się dzieje :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KrowaBoss    9

SipEdz5.jpg

@Edit:

Już wszystko gra, musiałem użyć złej strony hostingu - co do rejestracji to też się już poprawiło.'

Dzięki za pomoc i temat do zamknięcia.

Edytowane przez KrowaBoss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...