Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
peryhelion

Jakiś serwer dla dzieci?

Rekomendowane odpowiedzi

peryhelion    1

Cześć, jestem nowy na forum, piszę tutaj, bo już nie wiem gdzie szukać. :) Czy są jakieś serwery typowe dla dzieciaków? Czy ktoś z Was korzysta z takiego? Moja córka ma 8 lat, kocha Minecrafta ale chciała by grać z innymi graczami. Mamy oczywiście konto Gold wykupione, córka gra na XBOX. Czy ktoś byłby tak łaskawy i wysłał jej zaproszenie na jakiś serwer Minecraft, taki dla jej wieku. Byłbym bardzo wdzięczny. Jej tag to:   FangedPurse. Z góry serdeczne dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
peryhelion    1

Problem w tym że nikt z jej klasy akurat nie ma xboxa, nie ma z kim pograć. :) Dziś puściłem jeszcze ogłoszenie na minecraftforum.net, jednak tam jeśli są jakieś dzieciaki to raczej z innych krajów niż Polska, a ona za mała żeby dogadać się po angielsku. Liczyłem że może tutaj ktoś się znajdzie, no ale trudno. Gdyby ktoś z szanownych forumowiczów miał jakiś pomysł gdzie jeszcze mogę znaleźć dla niej kompanów do gry, to będę ogromnie wdzięczny. Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HyBuild    0

Hmmm dam pomysł. Wystarczy wpisać chyba na yt albo normalnie w google Xbox Minecraft Polish server. ? Ale wątpię żeby polski serwer był na XBOX'A :/ Lepszy raczej jest PC. Póki co najpopularniejszym serwerem jest cubegame :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wkuba500    0
Raczej nie ma serwerów Xbox 24h.
Na tej konsoli każdy z wykupionym kontem gold może założyć własny serwer do którego mogą dołączyć znajomi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

** Wiadomość wygenerowana automatycznie **

Temat został przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...