Anna Jawniak 0 Napisano 23 Sierpień 2011 1. Nazwa projektu: Duży statek2. Opis projektu: wysokość 51, szerokość 17, długość 61 Statek mógłby znajdować się w porcie lub gdzieś w pobliżu. Na statku jest bocianie gniazdo z możliwością zwiedzania, ładownia, koje dla marynarzy i kajuta dla Kapitana3. Osoby zaangażowane: anulka50104. Materiały - pnie drzewa 2300 szt (pniaki, deski, drabinki, schodki, płotki, skrzynie) -około 1000 szt wełny na żagle5. Zdjęcie projektu:/>http://pokazywarka.pl/incu78/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 23 Sierpień 2011 Spojrzałem z ciekawości i muszę powiedzieć, że bardzo ładnie to wygląda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 23 Sierpień 2011 Jestem na TAK zgłoś się do mnie a wyznaczę ci cuboid na fb i potem przeniesiemy na główną mapę.~Snorlax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 23 Sierpień 2011 3 razy tak, dziękujemy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 23 Sierpień 2011 Mi też się podoba jestem na tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anna Jawniak 0 Napisano 26 Sierpień 2011 Statek wybudowany. Proszę jeszcze tylko o przeniesienie na główną mapę do portu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anna Jawniak 0 Napisano 28 Sierpień 2011 Dobrze by było gdyby stał przodem do portu i był przeniesiony w całości, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach