Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
joker345

Problemy na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

joker345    7

Witam, ostatnio dołączyłem do serwera szukając swojej drugiej połówki. Na cel wybrałem Tillę. Ona po dłuższym czasie odpowiedziała mi, że woli kobiety, a więc ustawiłem płeć "kobieta". Jednakże po późniejszym czasie zdecydowaliśmy, że związek na odległość nie jest dla nas i chciałem zmienić płeć (jakkolwiek to brzmi XD) a nie potrafię, ponieważ komendę na zmianę płci można użyć tylko raz :/ 

Proszę o poważne odpowiedzi i o pomoc. Nick na serwerze - joker345

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Serek    221

Jeśli to jest troll to nie śmieszny. A jeśli piszesz to na prawdę, to powiedz o tym rodzicom, może nie jest za późno na rozpoczęcie leczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Game    0

Jeśli to jest troll to nie śmieszny. A jeśli piszesz to na prawdę, to powiedz o tym rodzicom, może nie jest za późno na rozpoczęcie leczenia.

HaHaHaHaHaHa

Cała prawda! xD

Pozdrawiam

~Game

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Serek    221

Widzę, że uczucia do Tilli, kolegi jokera zanikły więc chyba się nikt nie obrazi jak użyję moich nadprzyrodzonych mocy, i zamknę ten jakże uczuciowy temat.

Zamknięte przez bezuczuciowego Sera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tilli    18

Chwilowo nie da się na to nic zaradzić, pewnie przez jakiś czas będziesz musiał udawać płeć piękną. Jeśli Smerfe znajdzie chwilę czasu może poszuka w plikach i zmieni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...