Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Tilli

Rekrutacja na helpera

Rekomendowane odpowiedzi

Tilli    18

Ogłaszamy kolejną rekrutacje na helpera, będzie on odpowiedzialny za pisemną pomoc graczom i pilnowanie porządku na chacie. Do dyspozycji ma: mute, kick, warn, cc.

Wymagania:

-minimum tydzień gry na serwerze,
-wiek 16+,
-pozytywna opinia u każdego z członków ekipy,
-odpowiedzialność,
-aktywność na chacie.

Podanie:

-doświadczenie:
-dlaczego Ty:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzycho001    1 037

-doświadczenie: Ogromne, to ja zaproponowałem mojangowi żeby klocki były kwadratowe (miały być trójkąty, wierzcie mi!) ogarniam większość pluginów, włącznie z tymi jeszcze nie napisanymi, umiem budować, korzystam z ts-a co jest nieocenione, miałem własny serwer a nawet kilka, umiem oceniać obiektywnie (w sensie ile kasy zmieści się w obiektywie kamery).
-dlaczego Ty: Bo przeczytałem książkę "Jak zostać liderem", jestem fanem smerfy, przez snem czytam fragmenty kodu z jej pluginów. jestem fajny, pije mleko, mam fajny nick oraz umiem ładnie się wyrażać. 

Mieć takiego wspaniałego trola w swojej ekipie... kto o tym nie marzy? Niestety Krzysztofie, ale muszę Ci odmówić. Właściwie nie spełniasz prawie żadnych wymogów :( //Tillia

Ranisz mnie, idę płakać w kącie, niech mnie ktoś przytuli.//krzycho 

*tuli* Jakby się tak zastanowić... można Twojego murzyna ostatecznie przyjąć, wygląda na trochę bardziej "ogarniętego" //Tilla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sarahanneyu    1

14

-Pleć:

Kobieta

-Doświadczenie:

Nawet duże. Byłam moderatorem pewnego serwera przez długi okres czasu, lecz zrezygnowałam. Byłam też "czat modem" ujmę to tak.Ogarniam potrzebne komendy.

-Dlaczego ja?:

Lubię pomagać osobą na serwerze, jestem konsekwentna i stanowcza. 

Nick: sarahanneyu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gaber    0

Doświadczenie:  Gram od początków mc multiplayer. Admin na dwóch serwerach surv, Mod na dwóch. Duża wiedza o świecie i algorytmach mc.

Dlaczego Ty:  Dużo czasu spędzam na serwerze, dogaduje się z ludźmi, doradzam, pomagam.  :P 

By przyśpieszyć weryfikacje dołączam załącznik:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Edytowane przez Gaber

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NightGaroo    0

NightGaroo

-doświadczenie:  W tą jakże szlachetna grę gram od końca alphy, czyli dobre parę lat. Bylem członkiem adminstracji na 2 serwerach (mogę podać nazwy na pw), niestety oba podupadły z powodu braków środków na ich utrzymanie oraz rozpadowi ekipy. Prowadziłem także swój serwer.
-dlaczego Ty: Zawsze chętnie pomagam każdemu, nowemu playerowi , co z pewnością zauważył każdy obecny w mojej obecności na serwerze. Nie daje się prowokacją ani tak zwanym "trollom". Tak jak pisałem wyżej, mam doświadczenie w obsługiwaniu czatów, jestem sprawiedliwy, stanowczy oraz konsekwentny. Bardzo lubię także nieść pomoc, a na gry komputerowe poświęcam dziennie dużo czasu, a więc z miłą chęcią i zaangażowaniem "zaopiekowałbym" się nowymi, a nawet jeżeli będzie taka potrzeba starszymi graczami :]  Chętnie mogę wytłumaczyć także nowym graczom niewiadome dla nich rzeczy na serwerowym teamspeak-u.

Edytowane przez NightGaroo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
skraffcia    1

-doświadczenie: 

Znam dużą ilość komendy, które nie są znane wszystkim... Nie będę się bawiła w wymienianie tak banalnych jak /ban, itp... 

Z doświadczenia "z ludźmi": Każdy człowiek ma co innego w swojej głowie i trzeba podchodzić do każdego inaczej. 

Z minecraftem mam do czynienia od dwóch i pół roku, a z bukkitem i jego działaniem od około 10 miesięcy.

Byłam moderatorem oraz helperem na kilkunastu serwerach, niestety one już nie istnieją, przez wiele czynników.

-dlaczego Ty:

Dlaczego ja ? Jest wiele odpowiedzi na to pytanie podam niektóre, dla mnie najważniejsze

* Charyzma, która zawsze jest przydatnym aspektem,

* Odpowiedzialność, nie ma wybacz, znamy się ale ranga to wymogi więc nikogo nie mogę traktować ulgowo, a co za tym idzie sprawiedliwość i stanowczość,

* Wszelako określona pomoc, odpowiedzi na  wszystkie pytania itp.

* Znajomość polskiej ortografii,

* Aktywność, bardzo częste udzielanie się na chacie,

* Dużo czasu spędzanego na serwerze,

* Znajomość regulaminu serwera,

* Bezstronność w sporach

Mam nadzieje że wiek mnie nie skreśli

Edytowane przez skraffcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Punisher212    1

Punisher212

Doświadczenie: W mc gram od późnej alphy, przez długi okres czasu byłem modem na s1 [Ciach]'u (jeden cykl mapy), potem adminem na everplay (ta sama sieć) ale niestety padły. Także jestem adminem na serverze bf4. Ogarniam pluginy, a jak jest coś nowego to dość szybko znajduje co i jak, tak żeby w jak najkrótszym czasie się przyzwyczaić.
Dlaczego ja: Nie będę oszukiwał lubię rolę moda/admina (dla mnie mod i helper są tak samo ważni mimo innych zajęć). Ale wykorzystuje ją w dobrych celach. Nie widzę problemu, żeby pomóc komuś z problemem, rozwiązać spór czy poprawić ortografię ( :D), zrobić event itp. Lubię jak jest porządek na serverze. Często i długo jestem online także na ts, niektórzy mnie kojarzą. Nic nie nabroiłem i nie zamierzam. Jestem miły względem innych, nie toleruje chamstwa i staram się je tępić.

Edytowane przez Punisher212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gruni    0

Gruni

-doświadczenie: Brak doświadczenia na innych serwerach. Jedyne co mogę powiedzieć to gra w Minecraft'a od późnych wersji alphy. 
-dlaczego Ty:Od wielu lat zamiłowany gracz Minecrafta. Posiadam dużą znajomość komend na serwerze, a także odznaczam się dużą pracowitością, a co za tym idzie jak mam możliwość to długo siedzę na serwerze. Odznaczam się wysoką kulturą osobistą. Na serwerze jestem lubiany, a jak mam możliwość to pomagam innym (zwykle nowym ale także innym) graczom. Na serwerze nie jestem pasywnym, a raczej aktywnym graczem. Gdy mi na czymś zależy to szybko się uczę. Bardzo szybko przyswajam wiedzę na dane tematy. Może i nie mam doświadczenia ale zaangażowanie i zapał do gry jest tak samo ważny. Poza tym ktoś musi dać mi tą pierwszą szansę, a jak wiadomo takiej osobie zależy żeby wypaść dobrze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tilli    18

Rekrutacja zakończona

Rangi otrzymują:

-sarahanneyu

-NightGaroo

-Punisher212

-SkraffciaPl

-Gaber

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
D00D3K    0

No to ja się jeszcze wcisnę;)

Nick: DUD3K_PL

Doświadczenie: W sumie tylko na jednym serverze typu wojny gildii/survival jako ów "czatmod" (w tym podstawowa znajomość komend), sprawiało mi to kupę radochy oraz widok ucieszonych ludzi z powodu skickowanych trolli - bezcenny.

Duże osobiste doświadczenie w kierowaniu zasobami ludzkimi. Znajomość ortografii (wielokrotne zwycięstwo konkursów ortograficznych w podstawówce!):D.

Szybko się uczę i jestem konsekwentny jeśli chodzi o przestrzeganie "prawa" (obey the law!)

Tak poza tym to nie wiem co mam jeszcze napisać;) (oszczędze pisania że jestem konkretny, sumienny, dokładny, miły, dosadny itp itd bo to każdy pisze). W razie szczegółów i jakiś konkretnych informacji zapraszam na jakiegoś Skajpaja czy teamspeak'a;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tilli    18

Odrzucam i zamykam.

Krzysztofie powinieneś sobie otworzyć chyba nowy dział na swój spam. Do czego to doszło... żebyś już nawet musiał pisać u nas w dziale... forum się stacza :P

~Krz  :< 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez kubenus10
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

MyValley to wyjątkowy serwer FreeBuild którego korzenie sięgają jednego z najstarszych serwerów w Polsce! Gracze mogą swobodnie budować i pozyskiwać surowce na głównej mapie! Nie uświadczysz tutaj bezkresnych pól identycznych działek tworzonych automatycznie, czy banalnego dropu z kamienia. Oferujemy również mapę Creative, na której możecie tworzyć nowe projekty!
      IP: S.MyValley.PL
      Działamy na wersji 1.12.2, wymagana wersja premium gry.

Nasza społeczność wraz z wykwalifikowaną kadrą administracyjną zawsze chętnie niesie pomoc innym graczom, szczególnie tym nowym! Organizowane są liczne Eventy takie jak Parkour, MobArena, walki z Bossami i wiele więcej!

Cuboidy przyznawane są jedynie na gotowe budowle. Pierwszy jest darmowy, za następny trzeba zapłacić, ale nie martw się, nie jest to droga inwestycja! Dodatkowo posiadamy dwie rangi za lepsze budowle - "Budowniczy" oraz "Architekt" z ciekawymi korzyściami dla zasłużonych!

Rozwinięta ekonomia pozwala na szybki zarobek przy sprzedaży materiałów w skupie na Spawnie. Swe ciężko zarobione pieniądze możesz wydać w AdminShopie na rzadkie przedmioty, ciekawe mikstury, główki graczy i wiele więcej! Planujemy również dodanie pluginu Jobs.

Posiadamy wiele interesujących pluginów, od zwykłych ChestShopów aż po autorskie, dodające m.in wyjątkowy drop z bossów! Większość potrzebnych ci informacji znajdziesz w grze, pod komendą /pomoc.

Kontakt i Linki:

• Przez KaoPL
      Cześć, otóż grając na minecraft.pl nic się nie działo, jednak po zmianie nicku kiedy wejdę na serwer dalej wyświetla się ten sam stary nick i po chwili wywala taki błąd.

Z racji tego, czy możliwe jest usunięcie konta gracza z serwera w plikach systemowych czy jakąkolwiek inną metodą? Czy to jest rozwiązanie problemu?

• Przez adupl21
      Witam, szukam grupy 3-4 do tworzenia serwera typu survival/freebuild. Na początek myślę o 30-50 slotach, jeśli uda się rozwinąć serwer oczywiście będziemy powiększać liczbę slotów. Dodam że posiadałem jakieś 2 lata temu kilka serwerów cieszących się dosyć dużą popularnością, niedawno wróciłem do Minecraft'a dlatego muszę sobie cześć rzeczy przypomnieć. Chętni pisać pw

Wymagania: 
      najlepiej 15+
      discord
      sprawne mikro
      znajomość pluginów itp
    • Przez adupl21
      Witam, poszukuje ok.10 osób na nowo stworzony przeze mnie serwer survival typu dobrze znana Kwadratowa Masakra czy dalej aktualna Ferajna. Szukam w miarę ogarniętych osób najlepiej 14+ z discordem. Chętni pisać priv
  • Dodaj nową pozycję...