LukiPL 1 Napisano 9 Październik 2014 (edytowane) Cześć, Ostatnio grałem z kolegą na moim serwie bez pluginów i modów. I pewnego razu jak szliśmy przez las to nagle zobaczyliśmy małe kupki zamszonego bruku. Było go tak wiele że sie zdziwiłem, te kupki miały około 6 bloków jedna, a były w odstępach, ok. 20 bloków. Jeżeli ktoś coś o tym wie to chętnie posłucham wyjaśnień :)mam wersję 1.7.2 PS: Ta droga jest na prawde długa. Edytowane 9 Październik 2014 przez LukiPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NSenten2000 13 Napisano 9 Październik 2014 To naturalna struktura występująca w tym biomie.Symuluje to chyba jakieś stare skały wbite w ziemie. Podsumowując nie ma co się bać to nie żaden Herobrine :crazy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 9 Październik 2014 Coś jak to? [spoiler][/spoiler] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukiPL 1 Napisano 10 Październik 2014 radyjko, tak, coś takiego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 10 Październik 2014 To jest zwykła struktura, tak jak np: Drzewo czy Piramida (Przy czym bardziej zbliżona do tej drugiej). Jak odkopiesz (nie wykopiesz!) dowolne dwie z nich zobaczysz że mają taki sam krztałt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach