Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
EaTeD<3

Nie widać textur/bloków.

Pytanie

EaTeD<3    0
Podczas grania co jakiś czas "wywala" mi textury, oprócz lavy, wody i mobów (muszę wejść w opcje>texture packs i załadować je ponownie, wtedy działa wszystko poprawnie, przez 30sekund ;_;). Tak jakbym miał włączonego x-raya. Lecz problem siedzi w tym, że mc nie jest uszkodzony, a x-raya tym bardziej nie używam (gram zazwyczaj tylko pvp), textury też nie są złe (na innych też sie tak dzieje). Nie jest to raczej wina sterowników (chyba). Launcher'a nie reinstallowałem (mam oryginalnego ze strony minecraft.net) ale nie wiem czy to nie jest owym problemem. Proszę o jaką kolwiek pomoc.

Pozdrawiam.
EaT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
NSenten2000    13

Powodów na 100% może być sporo spróbuj tego:

-Reinstalacja Javy do najnowszej wersji

-Textury faithfull 32x32 podobno są bardzo optymalne i mają zwiększać też FPS chociaż tego pewien nie jestem

-Ccleaner i inne programy tego typu.Przeczyść kompa z nie potrzebnych plików.

-Masz jakieś mody?Możliwe że jeśli je masz jakieś mogą się ze sobą żreć i uszkadzać textury.

-Na default też tak jest?Jeśli tak problem nie leży w texturepackach

-Format xD. Oczywiście żartuję to już zbyt "brutalne"

NSenten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi