Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
marekf

Pomoc z serwerem [ciach]

Pytanie

marekf    0

Może mi ktoś wytłumaczyć jak  i gdzie mam się zarejestrować żeby mógł grać mój syn na serwerze 

[ciach]  Proszę o wytłumaczenie "łopatologicznie".

z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
marekf    0

to poradźcie gdzie może 8 letni syn pograć na jakimś serwerze i jak tam wejść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
PyroTeknicx    168

Hm, w pewnym sensie nie rozumiem. Chodzi o serwer o którym wspomniałeś na samym początku czy w tym momecie o jakikolwiek serwer, na którym mógłby pograć syn? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
PyroTeknicx    168

W takim razie zapraszam na nasze serwery. :) Aliquam jako jedyny wymaga premium, zaś UnCrafted wymaga launchera. Reszta serwerów czyli Freebuild, MCSV, Prison umożliwiają wejście dla graczy non-premium, tak więc raz jeszcze zapraszam na serwery naszej sieci. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
matiyarosz    199

Witaj na naszym forum!

Aby mieć możliwość zagrania na każdym serwerze musisz posiadać konto premium, które można kupić na oficjalnej stronie gry -

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

- Kosztuje to około 100 zł.

Aby zagrać na serwerach tak zwanych non-premium musisz mieć odpowiedni program, który odpali Ci nieoficjalną wersję gry. Ponieważ jest to piractwo nie udostępnię nazwy ani linku, ale wystarczy że wpiszesz Minecraft Non-Premium 1.7 lub 1.8 w wyszukiwarce i to Cię pownno zaprowadzić na odpowiedni trop.

Jeżeli Macie jeszcze jakieś pytania, po prostu je tu napiszcie :)

Milej gry!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
marekf    0
Na mojangu zapłaciłem równowartość 19€. Czy to oznscza, że mam konto premium i dostęp do serwerów ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
PyroTeknicx    168

Jeżeli jest tak jak mówisz to od momentu zakupu posiadasz dostęp do wszystkich możliwości konta premium, w tym do serwerów premium. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Ajros    0

W takim razie zapraszam na nasze serwery. :) Aliquam jako jedyny wymaga premium, zaś UnCrafted wymaga launchera. Reszta serwerów czyli Freebuild, MCSV, Prison umożliwiają wejście dla graczy non-premium, tak więc raz jeszcze zapraszam na serwery naszej sieci. :)

wydaje mi się ze @marekf chciał grac z synem jednocześnie ale jeśli wejdą na jeden serwer jednocześnie (na tym samym routerze, o ile  wejdą) administratorowi wyświetli się ze ma multi konto za co może dostać bana ip 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi