- 0
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Linkus000
Zapraszam serdecznie na kolejną edycję serwera IndBuildCraft, która wystartowała dnia 12.07.14 :)
IP: mc.indbuildcraft.pl
Sloty: 150 Whitelista: Nie Premium: Nie Wersja: 1.6.4
Modyfikacje:
Industrialcraft2 Buildcraft GregTech TwilightForest Bettergrassandleaves Reiminimap Backpack Carpenter blocks CraftGuide NEI Inventory tweaks Tinkersconstruct Optifine GraviSuit Railcraft Compactsolars Chisel ArmorstatusHUD Damageindicators StatuseffectHUD Ic2 Nuclear Control
I wiele więcej :)
Na serwerze panuje bardzo miła atmosfera, admini i gracze są mili oraz pomocni, gracz jest uprawniony do korzystania z wielu komend oraz serwer posiada dużą ilość róznych pluginów.
Instalacja:
1. Sciągnij Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
2. Przenieś go na pulpit
3. Odpal i czekaj, aż się pobiorą pliki
4. Graj :)
Właściciel: GothDawid
Administrator: Kisi
Więcej informacji na stronie serwera: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
DO ZOBACZENIA NA SERWERZE!
-
Przez Magnis1254
Mam serwer MCPC+, a na nim Forge i miliard pluginów. Jednak teraz zachciało mi się posiadać Buildcraft. Jednak nie włącza mi się ten plugin, gdyż "Jar doesn't contain in plugins.yml". Przeszukałem pliki serwera i plugina, ale plugins.yml nie znalazłem. Proszę o pomoc co zrobić, żeby działało. Serwer i pluginy w najnowszej wersji.
Z góry dziękuję za pomoc.
P.S.
Starałem się udzielić wszystkich potrzebnych informacji, ale jeżeli czegoś brakuje to proszę pisać. Postaram się dostarczyć brakujące informacje.
-
Przez Xopow
Witam,
Mam mały problem a mianowicie czy da się wszystkie textury bloków umieścić w jednym pliku i napisać kod na to.
Dokładniej chodzi o to że robię modyfikację i jest ponad 500 itemów,bloków i każdy ma texturę.
Używam ModLoader
-
Witam.
Mam taki problem. Na moim serwerze jest buildcraft. Jest z nim taki problem, że w silnikach paliwowych (węgiel, drewno, lava, ropa) nie zapisują się itemy po zamknięciu/restarcie serwera.
Buildcraft jest na wersję 1.7.10
Pozdrawiam
==EDIT==
Przed chwilą miałem jeszcze taki błąd:
Szukałem trochę na ten temat ale nie znalazłem nic konkretnego.
Dzieje się tak kiedy odleci się trochę od spawnu +/- 500 kratek
Edytowane przez grabarzUdostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi