- Damian - 1 Napisano 18 Wrzesień 2014 Witam. Ostatnio nie wbijałem często na serwer oczywiście miałem opcje /opcje urlop true . Wczoraj wbiłem na serwer i działka była. Dzisiaj postanowiłem wbić i nie ma działki. Jak to możliwe? Przecież wbiłem wczoraj na serwer a tak to miałem opcje urlup true i nie ma już działki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BukkitSmerf 9 Napisano 18 Wrzesień 2014 Jak posiadasz GG to było by fajnie jak byś napisał kiedy i co wpisywałeś, działkę ci oddam jak tylko uda się nam spotkać online. Bo na 90% powinna być zachowana jej kopia, bo każda resetowana działka teoretycznie ma robioną kopię. Ale muszę tez dowiedzieć się więcej o tym kiedy i co pisałeś bym miała możliwość sprawdzenia czego to było wynikiem -> źle aktywowany urlop, czy jakiś bug w pluginie, i jak tak to gdzie. A to by było wygodniej obgadać na GG, a jak nie, no to będzie trzeba tutaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
- Damian - 1 Napisano 21 Wrzesień 2014 Mam GG. Nawet cie mam zaproszoną. Jak będziesz to napisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach