Fortex 0 Napisano 14 Wrzesień 2014 Witam! Mam pewien problem z AC IV. No więc gra oryginał, dzisiaj zakupiona, zainstalowałem (nie aktualizowałem) no i gra chodzi słabo. Konfiguracja mojego lapka: Intel Core i5-3230M 2.6GHz with Turbo Boost up to 3.2GHz NVidia GeForce 710m 2GB VRAM 4GB RAM DDR3 No i o to chodzi, że na filmikach widziałem, że u niektórych ludzi gra chodzi o wiele lepiej, na nawet średnich ustawieniach (bez rzeczy typu anty-aliasing itp), a mają tego samego laptopa co ja. W czym tkwi problem? Słyszałem, że po aktualizacjach optymalizacja została poprawiona, więc może powinienem zaktualizować grę? Proszę o szybką odpowiedź!!! Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 14 Wrzesień 2014 (edytowane) aktualizuj. Niektore aktualizacje AC IV daly troche lepsza optymalizacje. (btw czemu nie aktualizowales? XD) Edytowane 14 Wrzesień 2014 przez matejss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fortex 0 Napisano 14 Wrzesień 2014 @up Czemu? Czekam na limit nocny xD. 20GB limitu dziennego to za mało, ten internet ma starczyć też na inne czynności, Dlatego czekam aby zaktualizować te 6GB o 1:00. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach