Kuomi 0 Napisano 12 Wrzesień 2014 Proszę o unbana na ip 192.168.79.100 lub nick Kuomi na serwerze Prison. Ponieważ zostałem zbanowany za to że udawałem że jestem moderatorem i straszyłem graczy banami na freebuild.pl dostałem bana na całą sieć dlaczego? Uważam że miałem dostatecznie dużo przerwy że obiecuje poprawę i uczciwość proszę o ub chodźby na sieć na freebuild.pl ban może zostać. Proszę o rozpatrzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiyarosz 199 Napisano 12 Wrzesień 2014 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Nope :) Jeszcze report do moderacji za spam. Pozdrawiam PS: Nie wiem czemu kogoś z jednej sieci mamy odbanowywać xD 192.168.xxx.xxx to zakres lokalny z jednej sieci misiu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuomi 0 Napisano 12 Wrzesień 2014 wejdź na ts pogadamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiyarosz 199 Napisano 12 Wrzesień 2014 Temat zostanie przedyskutowany dzisiaj w ciągu dwóch godzin. Proszę o tymczasowe zamknięcie tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VentacPL 30 Napisano 12 Wrzesień 2014 Apropo Prisona. UB nie dostaniesz, za podszywanie się pod Administratora, działanie na szkodę sieci i serwera otrzymałeś największą karę, jaką jest PERM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach