Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Mariella

Minecraft ładuje się ale nie uruchamia.

Pytanie

Mariella    55

Witam. Problem zaczął się, kiedy na drugim komputerze siostra próbowała uruchomić po raz pierwszy MC 1.8. Od tej pory problem pojawił się i nie znika mimo resetowania komputera. Wcześniej problem zdarzał się, ale ponowne uruchomienie systemu rozwiązywało problem.

Mam windowsa 7 Ultimate i kartę graficzną NVIDIA. Minecraft - TeamExtreme Minecraft Launcher 3.4 

Procesor AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor 3,00 GHz

RAM 2 GB

Typ systemu to 64-bitowy system operacyjny

Siostra grała w MC normalnie na singlu na 1.7.4, potem wyłączyła go i uruchomiła ponownie, wybrała wersję 1.8 i kliknęła "play" - pasek ładowania zapełnił się do końca, lecz potem zniknął a gra nie włączyła się, okno ładowania pozostało włączone a napis "loading" zmienił się z powrotem na "play". Od tej pory dzieje się tak cały czas, bez względu na to czy jest to 1.8 czy 1.7...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Redux    168

Cóż... Skoro już jesteśmy przy temacie launcherów non-premium to powiem, że z TeamExtreme miałem już kilka problemów gdy chciałem skonfigurować go znajomemu. Jedyny, który na dłuższą metę się sprawdził, jest

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

. Zobacz, czy problem powtarza się na nim.

Jeżeli jednak tak bardzo chcesz pozostać przy TeamExtreme to spróbujemy coś zdziałać :I Przejdź do zakładki "Development console" i zobacz, czy ukazuje się jakikolwiek komunikat. Jeśli tak to wklej całą jego zawartość na stronę typu wklej.org.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mariella    55

Jeżeli jednak tak bardzo chcesz pozostać przy TeamExtreme to spróbujemy coś zdziałać :I Przejdź do zakładki "Development console" i zobacz, czy ukazuje się jakikolwiek komunikat. Jeśli tak to wklej całą jego zawartość na stronę typu wklej.org.

Co do tego, nie zrozumiałam, lub jestem ograniczona umysłowo. Jednak dziękuję za poradę co do innego launchera, w ostateczności pobiorę go, lecz najgorsze jest to, że mogę stracić swe światy(?).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Gość baserone   
Gość baserone

Jak masz najpierw login do logowania z nickiem pewnie w luncherze, mam tak w KNLuncher czy jakoś tak. To nie naciskaj na chama najpierw play tylko poczekaj na login z nickiem a pozniej play.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi