Fluxim 0 Napisano 7 Wrzesień 2014 Cześć, tu Fluxim. Składam skargę na moderatora JakuzoPL ponieważ wlepił mi warna za "przeklinanie". Napisałem wtedy "chooy" i "koorva", czyli dozwolone przekleństwa. Działo się to około godz. 20:00 6 września (sobota). Byłbym wdzięczny gdyby ktoś z administracji mógł sprawdzić logi, ponieważ nie zrobiłem screenów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BukkitSmerf 9 Napisano 7 Wrzesień 2014 warn zostaje, możemy czasem wybaczać jeśli ktoś napisze co s w stylu "uj" itd, ale sam fakt zostaje do decyzji moda/adma czy chce za to nadawać warna czy tylko słownie czy może nic nie robić i liczyć na to że to było niechcący. A twoje "przekleństwa" na pewno nie moga być uznane za "dozwolone" bo jak tak to "kurw4" też powinno być dozwolone? albo "ch0j"? Jak już to możemy wybaczać jakieś cenzurki, typu "k...", "rwa" "uj" "jprl" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fluxim 0 Napisano 7 Wrzesień 2014 warn zostaje, możemy czasem wybaczać jeśli ktoś napisze co s w stylu "uj" itd, ale sam fakt zostaje do decyzji moda/adma czy chce za to nadawać warna czy tylko słownie czy może nic nie robić i liczyć na to że to było niechcący. A twoje "przekleństwa" na pewno nie moga być uznane za "dozwolone" bo jak tak to "kurw4" też powinno być dozwolone? albo "ch0j"? Jak już to możemy wybaczać jakieś cenzurki, typu "k...", "rwa" "uj" "jprl" A co z takimi np. "ku*wa" albo "ch*j"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BukkitSmerf 9 Napisano 7 Wrzesień 2014 A co z takimi np. "ku*wa" albo "ch*j"? też odpada, najlepiej nie pisać nic co może być wulgiem i tyle ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach