Fortex 0 Napisano 31 Sierpień 2014 Cześć! Jestem Filip, mam 13 lat, gram w MC od około może 3-5 pięciu lat. Niestety gram na minecraft by zyczu z przyczyny rzadko spotykanej, ale jednak: moje konto zostało skradzione, miałem bardzo łatwe hasło do odgadnięcia. Czemu go nie odzyskałem? E-mail na które przypisałem konto od jakiegoś już czasu (2 lat) nie jest już używane, a nawet nie mam już do niego dostępu. Takie życie :/... Interesuję się informatyką i matematyką. Uwielbiam jeździ na nartach ;). W MC zajmuję się tworzeniem mapek adventure, parkour, a nawet ich hybrydą. Już jeden projekt jest w trakcie tworzenie, o którym rozpiszę się w innym temacie. Często będę pisał i publikował moje mapki. Mam nadzieję, że zostanę miło przyjęty :). Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fortex 0 Napisano 5 Wrzesień 2014 Dziękuję wszystkim za miłe powitanie -.-. To naprawdę zachęca do pisania i odwiedzania forum.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 6 Wrzesień 2014 Nie ma za co. I witam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AKtóż ToWie 0 Napisano 22 Wrzesień 2014 Witam, witam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guciokonda 171 Napisano 23 Wrzesień 2014 Witamy! Zastanawiałeś się nad kupnem nowego konta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzycho001 1 037 Napisano 23 Wrzesień 2014 Wiesz ile ludzi dziennie piszę powitanie? Pewnie ktoś przykrył twoje i nikt go nie zauważył... Tym niemniej witaj na forum, życzę miłej zabawy na każdym z naszych serwerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weeQ 0 Napisano 2 Listopad 2014 Witam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach