Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Fluxim

Skarga na Diamentowa_14

Rekomendowane odpowiedzi

Fluxim    0

Cześć, tu Fluxim.

Składam skargę na Diamentowa_14 ponieważ wielokrotnie mnie wyzwała.

Sytuacja nastała o godzinie około: 11:20 30 sierpnia 2014.

Screeny:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mariella    55

Niestety nie było mnie wtedy na serwerze, więc nie mogłam zainterweniować. Wielokrotnie wlepiałam tej pannie mute, co niezbyt na nią podziałało, skoro dziś znów robi to samo co wczoraj wieczorem. Wczoraj po zmutowaniu nieco się ogarnęła, więc wstrzymałam się z nadaniem warna, lecz teraz będę miała ją na oku i nie zawaham się takiego soczystego warna jej wlepić, jeśli znów da popis, bo widzę, że mute nie działają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Wiem, że to już nie jest mój serwer, ale wtrącę się. Czy ciągłe mutowanie jednego gracza, który dalej robi to samo nie jest zbyt łagodną karą?

@EDIT: Może nie orientuję się zbytnio w waszych permisjach (tj. Pomocnika), ale od wczoraj wieczora było jeszcze trochę czasu na zgłoszeniu tego komuś z wyższą rangą. D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Serek    221
Też mam ss'y jak mnie wyzywa. Mogę dorzucić do kolekcji jak będzie potrzeba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mariella    55

Tzn, ja staram się helperować tak, jak instruowały mnie Tilli i Smerfa, warn zostaje na zawsze, więc staram się nie wlepiać go od razu, tylko pierw jest ostrzeżenie słowne ode mnie i mute. Diamentowa kilka dni temu rozrabiała, upomniałam ją kilka razy i poleciał finalnie mute jeszcze na drugim jej koncie (nie wiem swoją drogą po co jej dwa...) - po tym mute ogarnęła się. Wczoraj rzecz miała się podobnie - upomnienia, mute i ogar. Tym razem będę sypała warnami, skoro widzę i mam dowody na to, że moje mute'y niewiele dały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...