superhero 0 Napisano 25 Sierpień 2014 (edytowane) Witam Gram w mc non prem 1.5.2 i mam taką ulubioną mapkę na singlu gdzie mam wszystkie budowle. Pewnego dnia pobrałem mc by zyczu i zacząłem grać na tej samej mapie w wersji 1.7.9 i wszystko było dobrze, niedawno wyszedł update i pobrałem 1.8.0, wchodzę na moją mapę zaglądam do skrzyni a tam nic niema tak samo w innych skrzyniach, piecach Proszę pomóżcie bo na tym świecie mam wszystko i nie chcę tworzyć nowego oraz też bardzo zależy mi na itemkach. Edytowane 25 Sierpień 2014 przez superhero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Serek 221 Napisano 25 Sierpień 2014 hmmm serio nie zrobiłeś kopi mapy przed nową wersją ? Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. rozwiązuje problemy non premium tak wgl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superhero 0 Napisano 25 Sierpień 2014 Niestety Na non prem nie potrzebowałem robić kopii mapy bo starsze mapy działały na nowszej wersji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Serek 221 Napisano 25 Sierpień 2014 Wgraj sobie starszą wersję, jak tam tez itemów nie będzie, to przepadły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superhero 0 Napisano 26 Sierpień 2014 Niestety nawet po wgraniu starszej wersjii nie było itemków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Serek 221 Napisano 26 Sierpień 2014 To najprawdopodobniej przepadły. Na przyszłość polecam robić kopię światów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach