Gość Mietak2 Napisano 21 Sierpień 2011 Po 1 primo dostałem bana za tabliczki tak to z kąt wiecie że to ja po 2 primo na servie nie ma wgranego lvc na tabliczki więc nie macie pewności że to ja i po 3 pronto nie ma na mnie dowodów w postaci ss że to ja zakładałem te tabliczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 21 Sierpień 2011 wiemy bo mamy logi, za takie podejście do sprawy z mojej strony masz nikłe szanse dlatego jestem na NIEZobaczymy co reszta powie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 21 Sierpień 2011 Są logi. Za cwaniactwo - jestem za podtrzymaniem bana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 21 Sierpień 2011 1. słowniczek kup 2. logi są, nie potrzeba lwc żeby sprawdzić kto to postawił, 1 komenda i pisze że to np. ty3. z administracją się nie dyskutuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach