Fillos 5 Napisano 21 Sierpień 2014 Cześć, mam na imię Filip, Interesuję się sportem, w szczególności piłką nożną i siatkówką oraz stand up'em - prowadzę szkolny kabaret :> Dołączyłem do społeczności minecraft.pl ze względu na powstający serwer RP Devares, to własnie tam będzie można mnie spotkać, ew. na team speak'u :D Dzięki wszystkim za przeczytanie i miłego :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiyarosz 199 Napisano 21 Sierpień 2014 Witaj na minecraft.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Feriach 97 Napisano 21 Sierpień 2014 Witaj, życzę miłego pobytu tutaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TySiaa 1 Napisano 22 Sierpień 2014 Hejka :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Povered 207 Napisano 22 Sierpień 2014 Filip i siatkówka... chyba mamy za dużo wspólnego D: cześ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PyroTeknicx 168 Napisano 22 Sierpień 2014 Siemanko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach