Vatx 0 Napisano 21 Sierpień 2011 Hmph... od czego by tu zacząć... Kay, mówią na mnie Wacik (Czy tam Vatx), przybyłem tu prosto z Chaty Górnika gdzie wcześniej pełniłem posadę moderatora... emm, w Minecrafta gram od builda 0.0.12 (jeszcze przed SurvivalTest czy InDev, ba, nawet przed aktualizacją samego creative.) Hmph, co tam jeszcze... em, lubię Mange & Anime? No, to chyba będzie wszystko, Hai!(A i pytanie do modów/adminów - Czy moja sygnaturka nie jest przypadkiem za duża?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wirtualnosc 0 Napisano 21 Sierpień 2011 O! Wacik! Miło Cię tu widzieć! No, sygnatura mi się wydaje nieco duża, ale w razie czego tagi powinny działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joz 10 Napisano 21 Sierpień 2011 No, i mamy całą starą ekipę z Chaty tutaj. Wreszcie przybyłeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidl9 4 Napisano 21 Sierpień 2011 A ja się zastanawiałem gdzie wybyłeś. Haj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vatx 0 Napisano 21 Sierpień 2011 A ja się zastanawiałem gdzie wybyłeś. Haj!No ja nie wiedziałem o istnieniu takowego forum i strony dopóki nie wbiłem na TS'a chaty więc... :F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaell 24 Napisano 21 Sierpień 2011 Czechosłowacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 21 Sierpień 2011 Ale cienizna na PSN Cześć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 22 Sierpień 2011 Witaj Vatx, masz czas do końca tygodnia na obejrzenie triguna, potem wkraczam ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubasi 12 Napisano 23 Sierpień 2011 Już myślałem, że umarłeś. Witaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 7 Napisano 23 Sierpień 2011 No siema (nie piszcie mu więcej postów, on za to Crafty dostaje!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaell 24 Napisano 24 Sierpień 2011 Cześć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach