theadikcraft 0 Napisano Sierpień 11, 2014 Cześć, czy znajdzie się taki skin jak na speedart'cie który znajduję się poniżej Mam nadzieje że pomożecie mi w poszukaniu takiego skina, z góry bardzo dzięki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano Sierpień 11, 2014 Aż mnie korci aby to powiedzieć, zrób sobie XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano Sierpień 11, 2014 (edytowany) na szybko xD Edytowano Sierpień 11, 2014 przez affib's Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzycho001 1037 Napisano Sierpień 12, 2014 Affib czarodziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkrakso 9 Napisano Sierpień 13, 2014 wersja affiba jest słaba. poszukaj na planetminecraft, tam pełno jest takich skinów, ten jest dość standardowy i nie trzeba go zadługo szukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierro2882 0 Napisano Sierpień 13, 2014 Oto skin w moim wykonaniu Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkrakso 9 Napisano Wrzesień 3, 2014 a oto moja wersja dla ciebie adik, mam nadzieję że ci się spodoba :) Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach