Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Tilli

Rekrutacja na moderatora/helpera

Rekomendowane odpowiedzi

Tilli    18

30l2t78.png

Poszukujemy jednej lub więcej osób. Funkcja będzie głównie polegać na pomocy graczom, mogą zdarzyć się także drobne prace budowlane (naprawianie, copy-paste).

Helper odpowiedzialny jest za chat. Ma do dyspozycji /kick, mute, cc, warn.

Podanie:

• Nick:
  • Doświadczenie:
  • Coś o sobie:
  • Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer:
  • Podanie na moderatora/helpera:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mariella    55

[spoiler]

• Nick: Mariella.
  • Doświadczenie: Na kilku innych serwerach zdarzało mi się dzierżyć rangę moderatora czatu oraz helpera - administracja nie narzekała, wywiązywałam się z obowiązków, nawet jeśli miałam w świecie realnym ciężki dzień lub obowiązki, prosiłam znajomych, by pisali mi SMS, kiedy będę potrzebna na serwerze i wtedy wchodziłam.
  • Coś o sobie: Serio..? No to zaczynamy: Fascynują mnie języki oraz kultury obce, moje marzenie to wolontariat w Straży dla Zwierząt, gram w Minecraft, GTA, Postala, WolfQuest. Wegetarianka od 7 lat. W rzeczywistości mam na imię Daria. Jestem depresyjnym i wrażliwym 4w5. Myślę, że tyle wystarczy.
  • Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer: Przez okres wakacji mogę siedzieć nawet całe dnie na serwerze, potem, kiedy zaczną się studia, mogę bywać mniej, ale myślę, że nie wpłynie to negatywnie na moją "karierę" - na pewno nie zdarzy się sytuacja, że nie będzie mnie tygodniami na serwerze, jeśli już by miało tak się stać - zawsze dam znać i podam powód, najdłużej może mnie nie być dwa-trzy dni.
  • Podanie na moderatora/helpera: Helper. Co do moderatora, bałabym się, że nie podołam. Ewentualnie awans, ale póki co "tylko" Helper.

[/spoiler]
Ranga nadana.
// smerf

Edytowane przez BukkitSmerf
Nadanie rangi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TGumballW    8

[spoiler]

Podanie:

• Nick: tgumballw
  • Doświadczenie: Na kilkunastu serverach miałem rangi. Dobrze się sprawdzałem nie było ze mną problemów. Jeżeli chodzi o znajomość komend od 1 do 100% to u mnie wyjdzie 80,5. Prowadziłem też własny server.
  • Coś o sobie: Mam na imię Karol. Jestem fanem gry MineCraft. Interesuję się FreeBuildem, PvP oraz Parkour. Na serverze FreeBuild.pl dobrze się rozwijam. Prowadziłem też własny server survival. Był on dosyć sławny.
  • Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer: Na serverze mogę grać po 3-5h. Jestem w stanie pomagać serverowi oraz graczom bardzo często.

[/spoiler]

Odrzucone

Płeć "Męszczyzna" nie jest mi znana ;) 

// smerfa

Odzucenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matejss    0
  • Nick: matejss
  • Doświadczenie: Administrator serwera MCSV, Moderator servera MCSV, kidmoderator serwera Freebuild, moderator serwera Teamspeak tsminecraft.pl
  • Coś o sobie: Mało tutaj jest do napisania. Mam na imie Mateusz (hoho orginalnie zacząłem). Nie lubię gry minecraft (wręcz gardzę ją) lubię Paintball i twórczość Sapkowskiego. Jestem dość mało znaną osobistością w sieci :) (wiele osób mnie nie zna więc trudno gdziekolwiek się dostać ale warto próbować!) I administracja mnie nie lubi bez powodu ;/
  • Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer: Tyle ile potrzeba :)
Edytowane przez matejss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Nick: XziomekX
  • Doświadczenie: Dawniej moderator na jednym z dawniej największym serwerze FreeBuild ( 3 miejsce ), serwer upadł :/ Byłem budowniczym na pewnej sieci serwerów minecraft. Prowadziłem kilka własnych serwerów, nie tylko minecraft ale także CS, TS3.
  • Coś o sobie: Mam na imię Kacper, interesuję się informatyką oraz roślinami. Gram w Minecraft'a, GTA, Couter-Strike'a, FIFĘ. Czasami piszę strony w języku HTML & CSS. Uczę się Javy oraz PHP. Czasami lubię sobie pożartować. W wolnym czasie tworzę mapi survival dla kolegów w WorldPainterze, czasami lubię coś budować. Chętnie lubię pomagać każdemu.
  • Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer: W wakacje to 1/2 dnia lub nawet cały. W okresie szkolnym to ok. 2-3h. W soboty i niedzielę to 1/2 dnia.
  • Podanie na moderatora/helpera: Helpera

Pozdro :P

Edytowane przez XtheXziomekX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dyziek    1

[spoiler]

• Nick: Dyzio_26
  • Doświadczenie: Dawno dawno temu, przewodnik, prawie mod na serwerminecraft.pl. Kidmod na freebuild.pl, jakies 2 edycje temu. Prowadziłem z 5 swoich serwerów. (Nigdy nie udało nam się zrobić tego jednego idealnego). Znam. a przynajmniej znałem wszystkie komendy, jesli czegoś nie pamiętam to powinienem szybko załapać.
  • Coś o sobie: Chodze do angielskojezycznej szkoly i chociaz maja duze wymagania, nauka zbytnio sie nie przejmuje. Od dawna interesuje sie minecraftem, chociaz od zawsze gralem na swoj sposob. Zawsze nienawidzilem budowac, albo kopac. A jak sama nazwa gry wskazuje o to tu wlasnie chodzi. Zadawalalem sie zawsze gospodarka serwera. Na serwerminecraft.pl praktycznie sam wprowadzilem cały handel pomiedzy graczami, a na innych serwerach zawsze kradlem prace moderatorom. Jestem niestety dyslektykiem, a więc od czasu do czasu zdaży mi sie literowka. Wydaje mi się ze jestem wyjątkowo "ogarnięty" jak na swój wiek i mam nadzieje ze Smerfa wybaczy mi nasze małe nie porozumienie związane z targiem.
  • Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer: W wakacje to mogę siedzieć calymi dniami, i calymi nocami.. A po wakacjach moge na serwerze byc codziennie po ok 5-6 godz. (Jak wspominałem, nauką sie zbytnio nie przejmuje.
  • Podanie na moderatora/helpera: Moda

[/spoiler]

Odrzucone

Łamanie regulaminu na serwerze.

// smerfa

Odrzucenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fretka    1

Podanie:

• Nick: fretka
  • Doświadczenie: Byłem w ekipie wielu serwerów creative, osiągałem sModa oraz admina na serwerach takich jak S1 czy MinePolis. Jeżeli chodzi o pluginy to swobodnie operuje najbardziej podstawowymi jak voxel, WE, pex,  w sumie to tylko kwestia komend, każdego pluginu można isę nauczyć. 
  • Coś o sobie: Jestem studentem drugiego roku, uprawiam sport, rower, bieganie, żeglarstwo, z mc mam styczność od roku 2012, potrafię pracować w zespole oraz swobodnie dogaduje się z każdym. 
  • Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer: dziennie ok. 4 godzin. 

P.S. Słyszałem że w tej ekipie używa się gg, jeżeli zostanę przyjęty z powodzeniem mogę sprawić sobie ten program. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sotwinek123    0
  • Nick: Sotwinek
  • Doświadczenie: Doświadczenie mam dość spore, stacjonowałem na wielu serverach typu survival + frakcje, najczęściej zaś na freebuildzie przy, którym postanowiłem zatrzymać się na dłużej, Ale wracająć miałem własną sieć serverów Perfectskill, która stopniowo nabierała wprawy w tym co robiła czyli zaciągania nowych graczy na dłużej niż 2 dni. Niestety nasza sieć upadła z braku funduszy na ponowne postawienie serverów, więc musieliśmy powiedzieć "Pa, Pa". Po zakończeniu działalności sieci ruszyłem podbijać wszelakie servery, po dłuższej grze na serverze zawsze składałem podanie do składu administracji i w każdym byłem przyjęty z szerokimi ramionami. Po objęciu danej posady nikt nie miał do mnie żadnych zastrzeżeń a nawet pozytywnie wychwalali mój wkład w server więc myśle, że i tu się nadam :P
  • Coś o sobie: Mam na imię Konrad jestem w wieku 16 lat. Mieszkam w centrum Polski, a dokładnie w Strykowie 2 kilometry od Łodzi. Strasznie lubie zwierzęta wszelakiej maści, a szczególnie pająki, które są moją powiedzmy.. pasją[?] sam hoduje 1 pająka Tygrzyka, który jest objęty ochroną (Oczywiście mam papiery na posiadanie tego pajączka :P.), oprócz tego lubie jeżdzić typowo na rowerze, spotkać się od czasu do czasu ze swoimi znajomymi, z którymi spędzam ogromną ilość czasu.
  • Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer: W wakacje jestem poświęcić mase godzin, na gre na tym serverze. (Czasem zarywam nawet nocki, jak nie moge zasnąć w nocy :>)
  • Podanie na moderatora/helpera: Oczywiście to podlega dyskusji, bo na obu się znam. (Decyzja sprawdzającego :e)
Edytowane przez Sotwinek123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HonTorPL    2

Podanie:

• Nick: HonTorPL.
  • Doświadczenie: Ok, więc tak miałem parę swoich serwerów...ale upadły. Miałem moderatora na paru serwerach nie pamiętam już ilu bo było to rok temu. Jestem miły dla graczy, gdy zajdzie sytuacja że ktoś obraża kogoś lub nadmiernie przeklina to go mutuje/kickuje. Pomagam graczom gdy nie umieją kupić działki lub jak kogoś dodać do działki. Również jak zmienić Txt serwer na własnego :) i inne małe drobnostki. :)
  • Coś o sobie:Mam na imię  Daniel. Lat 13 a za niedługo będę mieć 14. Teraz idę do 2 gim :) . Interesuję się Muzyką, tańcem (choć nie chodzę na żadne "szkolenia" ) interesuję się również grafiką komputerową(przerabianiem zdjęć). Lubię grać w piłkę nożną ale nie jestem wysportowany. W Minecrafta gram od 1.7.3 Beta, Lubie grac w niego a najbardziej budować. Staram się przestrzegać zasady ortografii, Nie lubię nikomu pokazywać błędów ortograficznych, ale czasem trzeba by zdanie miało jakiś poziom. :)
  • Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer:Na serwerze mogę spędzić bardzo długo dopóki mi się nie znudzi mc w danym dniu. Max 6 godzin lub więcej .. W roku szkolnym nie zawsze będę mógł ale do 2 godzin  grać . :)
    • Podanie na moderatora/helpera : Podanie jest na Helpera ,lecz nie pogardzę moderatorem(Na moderatora wole dostać awans xD)
Edytowane przez HonTorPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
- Damian -    1
  • Nick: DjDuch
  • Doświadczenie: Na kilku serwerach miałem zaszczyt pomagać graczom jako ranga Moderator lub KidMod. Nikt nie narzekał na mnie. Nie denerwuje się jak gracze spamiąlub piszą głupie pytania tylko im spokojnie odpisuje.
  • Coś o sobie: Na imię mam Damian. Lubię sport zwany piłką nożną. Ćwiczę pozycję bramkarza od roku.W wolnym czasie grywam sobie w różne gry typu: Fifa 14,Minecraft. Ludzie uważają że jestem szczery i opanowany. Moim ulubionym przedmiotem szkolnym jest Język Polski i W-F
  • Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer: Mogę poświecić 2-4 godziny. W różnych porach żeby pomagać jak najczęściej graczom a nie tylko tych co będą przez te 2-4 godziny
  • Podanie na moderatora/helpera: Helpera lub Moderatora. Na co bardziej się nadaje :) Chociaż bym wolał Helpera na razie :)
Edytowane przez - Damian -

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kukubaczek    1
  • Nick: aruturek
  • Doświadczenie: W sprawach serwerów bardzo duże. Konfiguracja pluginów to dla mnie pestka. Znam większość podstawowych komend jakie oferują nam pluginy Essentials, WorldEdit, WorldGuard, jak i wiele innych. Trochę umiem pisać pluginy, ale Eclipse mi nie działa na becie systemu :(
  • Coś o sobie: Jestem Kuba, Smerfa będzie mnie znała z forum bukkit.pl, tam się często udzielam..
  • Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer: Cały dzień :) Od 8 rano do 22 :D Nie licząc wyjazdów.
  • Podanie na moderatora/helpera: Raczej Helper, jednak w przyszłości jak się sprawdzę to można też i Moda ;)
Edytowane przez kukubaczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kamil369    0

Nick:mojapaczkamoduw

Doświadczenie:Byłem Adminem na serwerze prominecraft.ench.pl, byłem MODem na serwerze KoxyPvP.csrv.pl (to nie były serwery moich znajomych). Znam dużooooo komend w WorldEdicie i w WorldGuard i gram w minecrafta już 2.5 roku.

Coś o sobie:A więc, mam na imie Kamil mam 14 lat jestem dobry w gry RPG i nie tylko (moim zdaniem i zdaniem graczy). Interesuje mnie muzyka (choć nie śpiewam) i Quady (bo lubie nimi zapie*dalać :D ), a tak poza tym lubię biegać, grać w piłke i obrabiać filmiki wideo i to już chyba wszystko (no bo wiecie ciężko jest troszke coś napisać o sobę :D )

Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer: Moge siedzieć ile chcem nawed wejść o 9.30 (bo wcześniej nie wstaje) i siedzieć do 00.00 o_0

Podanie na moderatora/helpera: Raczej jak na razie helper ale jak się bende sprawdzał (o ile mnie przyjmiecie) to dam zgłoszenie na moderatora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MXMR   
Gość MXMR
  • Nick: MXMR
  • Doświadczenie: Zachowaniem ludzi na chat'cie zajmowałem się na serwerach różnych gier. Jeśli chodzi o Minecraft, to zdażyło się 2-3 razy być moderatorem na publicznym, na jednym budowniczym. Komendy raczej ogarniam, miałem przerwę dość sporą, ale większość pamiętam lub jestem w stanie sobie je przypomnieć szybko :) .
  • Coś o sobie:Siemanko, jestem Maciek, zacząłem tu grać, bo szukałem porządnego FB, bo od czasów bety 1.8. nie udało mi się takiego znaleźć. Interesuję się wszystkim po trochu, lubię rozmawiać. Jestem jak radio z jedną wadą - nie da się mnie wyłączyć. Mam dużą wiedzę na temat rolnictwa ekologicznego oraz swobodnie obsługuję wszelakiego rodzaju sprzęty elektroniczne.
  • Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer: 2h dziennie, póki co ;)
  • Podanie na moderatora/helpera: Helpera - "Małymi krokami, idziemy więc do przodu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gumiak    0
  • Nick: Gumiak
  • Doświadczenie: Miałem kilka serwerów, zarządzałem nimi i szło mi nawet dobrze. Obejmowałem podobne funkcje w innych grach.
  • Coś o sobie: Mam na imię Krzysiek, mieszkam w Krakowie. Moimi zainteresowaniami są motoryzacja, kolej i technologia. W wolnym czasie tworzę filmiki magicznym narzędziem jakim jest source filmmaker, oraz spędzam czas z przyjaciółmi. Jako, iż przychodzi mi dorastanie, staram się zachowywać dojrzale.
  • Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer: duża, w roku szkolnym mniej
  • Podanie na moderatora/helpera: helper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
JakuzoPL    1
  • Nick: JakuzoPL
  • Doświadczenie: Byłem moderatorem i budowniczym na kilku serwerach minecraft.
  • Coś o sobie: Mam na imię Szczepan, mieszkam w Krakowie. Interesuje się sportem, komputerami, grami komputerowymi. Spędzam dużo czasu z przyjaciółmi.
  • Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer: W wakacje około 8h dziennie, czasami więcej, a w roku szkolnym około 4h.
  • Podanie na moderatora/helpera: Mi to wszystko jedno ;p, raczej moderator.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KubaAseph    28
Nick: KubaAseph
Doświadczenie: KMod na SkyCraft i na Freebuild, potrafię obsługiwać podstawowe komendy z popularnych pluginów
Coś o sobie: Nałogowy gracz, królik doświadczalny Orange, potrafię dolecieć wahadłowcem na Mun w KSP, pracuję nad hipernapędem, jestem wrogiem Apple, chcę zrzucić ogryzki na Kreml
Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer: W wakacje 2-3 i weekendy godzinki, w roku szkolnym 1-2. Możliwe rzadkie, niezapowiedziane wyjazdy w góry, za ryby lub inne niespodzianki. Niedługo możliwe 2-3 dni przerwy z powodu zmiany internetu na coś normalnego.
Podanie oczywiście na hel(l)pera. Bo tylko ja znałem metodę na dezaktywację paczki serwerowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EmeQ    0
  • Nick:EmeQ
  • Doświadczenie:Duże. 8/10
  • Coś o sobie:Mam na imię Damian, mam 14 lat. Mieszkam w województwie Świętokrzyskim. W Ostrowcu Świętokrzyskim, interesuje się informatyką, grafiką, motoryzacją, i grami komputerowymi.
  • Ilość czasu jaki możesz poświęcić na serwer:od 4 do 5h.
  • Podanie na moderatora/helpera:Moderatora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tilli    18

Rekrutacja zakończona. Dziękujemy za podania.

Gumiak- moderator

JakuzoPL- moderator

Mariella- helper

Sotwinek- helper

XziomekX- helper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez PiecuJTCNW
      Sprzedam Spawny na serwery Minecraft w super cenach!
      W ofercie posiadam wiele ciekawych projektów!
      Metody płatności: Blik/Przelew/Paypal/Paysafecard
      Po więcej informacji zapraszam na PV!
      Jesteś zainteresowany? Pisz na PV!
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

• Przez kubenus10
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

MyValley to wyjątkowy serwer FreeBuild którego korzenie sięgają jednego z najstarszych serwerów w Polsce! Gracze mogą swobodnie budować i pozyskiwać surowce na głównej mapie! Nie uświadczysz tutaj bezkresnych pól identycznych działek tworzonych automatycznie, czy banalnego dropu z kamienia. Oferujemy również mapę Creative, na której możecie tworzyć nowe projekty!
      IP: S.MyValley.PL
      Działamy na wersji 1.12.2, wymagana wersja premium gry.

Nasza społeczność wraz z wykwalifikowaną kadrą administracyjną zawsze chętnie niesie pomoc innym graczom, szczególnie tym nowym! Organizowane są liczne Eventy takie jak Parkour, MobArena, walki z Bossami i wiele więcej!

Cuboidy przyznawane są jedynie na gotowe budowle. Pierwszy jest darmowy, za następny trzeba zapłacić, ale nie martw się, nie jest to droga inwestycja! Dodatkowo posiadamy dwie rangi za lepsze budowle - "Budowniczy" oraz "Architekt" z ciekawymi korzyściami dla zasłużonych!

Rozwinięta ekonomia pozwala na szybki zarobek przy sprzedaży materiałów w skupie na Spawnie. Swe ciężko zarobione pieniądze możesz wydać w AdminShopie na rzadkie przedmioty, ciekawe mikstury, główki graczy i wiele więcej! Planujemy również dodanie pluginu Jobs.

Posiadamy wiele interesujących pluginów, od zwykłych ChestShopów aż po autorskie, dodające m.in wyjątkowy drop z bossów! Większość potrzebnych ci informacji znajdziesz w grze, pod komendą /pomoc.

Kontakt i Linki:

• Przez Pacior Jr.
      Nazwa: Postawklocka.pl
      iP Serwera: postawklocka.pl
      Aktywny: 24/7
      Strona: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Rodzaj: Survival - PVP - Minigry - Frakcje - Działki - Sztuczna Inteligencja?
      Sloty - 100
      Witam bardzo serdecznie Chciałbym was zaprosić do mojego nowo powstałego serwera!
      Jest on w całkowicie intuicyjny, został zrobiony tak, aby każdy niezależnie od wieku, potrafił w pełni wykorzystywać wszystkie aspekty serwera.
      Wszystkie najpotrzebniejsze komendy zostały porozpisywane i porozrzucane w miejsca, gdzie ich właśnie będziesz potrzebować!

Co na nim znajdziecie?
      - Survival (Drop z Kamienia)
      - PVP (Arene PVP jak i PVP poza spawnem)
      - Dzałki (Zbuduj wymarzony domek i przechowuj w nim cenne rzeczy)
      - Frakcje (Znajdź sprzymierzeńców i Stwórz własną Gildie) [Wkrótce]
      - Minigry (Gdy będziesz potrzebował/potrzebowała odpoczynku od kopania) [Włączone gdy tylko będzie więcej aktywnych graczy]
      - Kreatywne "Znajdźki" (Zaimplementowane i rozsiane po mapie różnego rodzaju skarby i nie tylko)
      - Sztuczną inteligencje (Nawet w przypadku kiedy byłbyś/byłabyś sam/sama na serwerze, sprawi że nie będziesz się nudzić ) 

Na serwerze staram się ciągle dodawać coraz to nowe różne rzeczy, więc raczej nie będziesz się nudzić
      Informacje dodatkowe:
      Strona internetowa Postawklocka.pl na której jest w pełni sprawny ITEM SHOP, jest oczywiście stroną tymczasową.
      W ciągu najbliższych dni zostanie on zmieniony na Bardziej Rozbudowany ITEM SHOP zostanie również dodane Forum, Strona z nowinkami dotyczącymi Serwera.
      Screenshoty:(nie za dużo by nie zdradzać za wiele )

Dziękuje za uwagę i mam nadzieje do zobaczenia na serwerze
      //Poprawiam tagi i zatwierdzam ~ VenomPCPL
    • Przez Filiq343
      Prawdziwe życie (RolePlay) citylife.maxcraft.pl już wkrótce startuje!
      Uwaga! Temat będzie co jakiś czas aktualizowany! Obserwuj

Co u nas?
      * autorskie pluginy (np. potrzeby, prace)
      * autorskie skrypty (np. portfel)
      * możliwość robienia alkoholi
      * ranga Milioner (VIP)
      * mieszkania dla graczy i VIP'ów
      * sklepy dla graczy i VIP'ów
      * wysokie i nowoczesne budynki
      * własny serwer discord 
      * własne forum

Serwer nieaktywny!

• Przez boi559
      Witajcie 
      Stworzyłem serwer zmodowany i szukam chętnych do gry. Paczka modów będzie do ustalenia.

Wymagania:
      -mutacja
      -min. 14 lat 
      -sprawny mikrofon
      -Discord
      -Kultura osobista
      -Poczucie humoru

KONTAKT (discord) ---->   
         lub pisać w odpowiedziach i na priv  
  • Dodaj nową pozycję...