anewil 30 Napisano 6 Sierpień 2014 Chcesz zostać budwoniczym na naszym serwerze? Nadeszła okazja ! Rozpoczynamy rekrutacje ! Wzór podania: Nick: Wiek: Przykładowe budowle: Mikro i ts3 ?: Ilość wolnego czasu dziennie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mydełko 0 Napisano 6 Sierpień 2014 (edytowane) Nick:_Mydełko_ Wiek:14 Przykładowe budowle:Posiadam rangę AdvB na aliquam budowle mogę tam zaprezentować Mikro i ts3 ?:posiadam Ilość wolnego czasu dziennie: 3h Edit zapomniałem, że mam te ss: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Edytowane 6 Sierpień 2014 przez Mydełko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
batitka0910 1 Napisano 19 Wrzesień 2014 Nick: batitka0910 Wiek: 23 lata Przykładowe budowle: budowałem serwer prison Mikro i ts3 ?: skype Ilość wolnego czasu dziennie: 6-7 h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VentacPL 30 Napisano 19 Wrzesień 2014 @Batitka0910 podaj screeny swoich budowli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sandra2371XD 0 Napisano 19 Wrzesień 2014 (edytowane) @EDIT Nick: Sandra2371 Wiek:12(za kilka dni 13) Przykładowe budowle:Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. (to nie reklama tylko nie bd kopiować zdjęć, bo to nie moje screeny) Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Mikro i ts3 ?: Posiadam Ilość wolnego czasu dziennie: 3-4h w dni robocze, w weekendy 4-6h Edytowane 20 Wrzesień 2014 przez Sandra2371XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
batitka0910 1 Napisano 20 Wrzesień 2014 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubo 0 Napisano 27 Wrzesień 2014 NICK : hubo WIEK : 14 PRZYKŁADOWE BUDOWLE : budynki, hotele itd. moge zbudowaci na servie MIKRO I TS3 : ts'a moge sciognonci. mikro posiadam. i jak cosi posiadam skype ILOŚĆ CZASU CODZIENIE : no morzna powiedzieci ze czasami nie moge wejsci bo mam spotkania albo moge wejsci na dzieni 5-7 godzin co dzienie :) COSI O SOBIE : to tak dodatkowo zrobie : lubie grać w piłkę bende wytłumaczał innym o co chodzi i bronić serv przed nodusami ...JEŻELI ZDAŁEM TEN TEST NA BUDOWNICZEGO TO PISAC NA WIADOMOSCI :) :) :) :) :) :)