Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kamill

Moje konto!

Rekomendowane odpowiedzi

Kamill    40

Tia, więc było tak... Moja nie obecność była spowodowana przez brak komputera, zostałem zaatakowany wirusem co za tym idzie potrzebna była ponowna instalacja systemu. (usunięcie wszystkiego D:) Pobrałem minecrafta, non-premium (Wiecie dlaczego). Pomyliłem się i zamiast "kanz0ol" wpisałem "kanz0olc" (Genius D:) Zdążyłem zauważyć błąd i nie rejestrowałem się. Wchodzę na dobre konto, kanz0ol, okazuję się że wykorzystałem maximum kont D: Jest możliwość usunięcia "kanz0olc"? D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

Jezusie Chrystusie, zobaczyłeś report z Avasta i ot tak spontanicznie sobie przeinstalowałeś system? Serio? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kamill    40
Jaki raport z avasta? Chyba wielki niebieski ekran przy odpalaniu. Nie mogłem nic zrobić, włączyć go czy cokolwiek innego. Chyba musiałem przeinstalować? Poza tym był na maksa zapchany D;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

Więc to niekoniecznie musiał być wirus, pewnie dałoby się to zrobić inaczej, za pomocą opcji "Napraw" z płyty systemowej albo skanując jakimś dyskiem ratunkowym, no ale to Twoja decyzja. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PablooS    42

Jezusie Chrystusie, zobaczyłeś report z Avasta i ot tak spontanicznie sobie przeinstalowałeś system? Serio?

Nie przypominam sobie by to był temat od dyskusji. Takie rzeczy pisz mu na PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

@Up Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać przed skomentowaniem tego niewiarygodnego wyczynu. Ale już będę grzeczny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...