Ysil 1 Napisano 20 Sierpień 2011 Nick: YsilWiek: 21Klasa: WojownikHistoria:Ysil od pacholęcia parał się rzemiosłem wojennym - wychowany przez północnych barbarzyńców. Jednakowoż był on na tyle sprytnym, by stanąć po właściwej stronie konfliktu. Kiedy Wielki Cesarz koniec końców zjednał sobie wszystkich - czy to słowem, czy mieczem - Ysil już służył w Cesarskim Wojsku. W momencie zakończenia ekspansji i podczas trwania Diamentowej Ery - on sam miał już szerokie doświadczenie w wojaczce, a mało kto był w stanie dorównać mu w walce. Dzięki właśnie tym licznym wyprawom - został mianowany jednym z kapitanów Cesarskiej Armii. Dopiero kiedy Władca zmarł - zaczęły się prawdziwe problemy, komu służyć, po czyjej stronie stanąć. Ysil stanął po stronie najstarszego syna wspomagając go swoją radą i umiejętnością planowania kolejnych kroków. Podczas dwudziestu lat wojny w Cesarstwie zyskał sobie przydomek "Skorpiona". Koniec końców cały ten konflikt rozgorzał na tyle mocno, że nikt już nie wiedział kto jest przyjacielem, a kto wrogiem. Kapitan został zdradzony przez najstarszego syna, a wypadłszy z jego łask - nie pozostało mu nic innego jak tylko uciekać. Jednakowoż co poniektórzy starzy znajomi znali Kapitana i wiedzieli, że nie dopuścił się on zdrady czy innych przewin jakimi obarczył go najstarszy... Pod eskortą zaufanej garstki udało mu się przedostać na statek który miał odpłynąć wprost do Regnum. Wiele osób mówiło, że to dobrze prosperujące królestwo, które zapewnia lepsze perspektywy niż zdegenerowany kraj pogrążony w wojnie. Koniec końców - nasz bohater postawił stopę na deskach molo Actus, starając się objąć cały ten krajobraz swoim jednym okiem, gwizdnął tylko pod nosem i ruszył przed siebie... Cóż w końcu może czekać skorpiona w tym prosperującym królestwie? Avek:Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boss43210 5 Napisano 20 Sierpień 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 20 Sierpień 2011 a tak w ogóle postać ma 21 lat i "Podczas dwudziestu lat wojny w Cesarstwie zyskał sobie przydomek "Skorpiona"." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sazyr 15 Napisano 20 Sierpień 2011 a tak w ogóle postać ma 21 lat i "Podczas dwudziestu lat wojny w Cesarstwie zyskał sobie przydomek "Skorpiona"."21 lat to nie wiek postaci tylko gracza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 21 Sierpień 2011 Podanie jak najbardziej mi się podoba. Nie można pisać podań gdy są "zablokowane" ? To niech zablokuja to forum. Niech sobie ludzie teraz pisza, modzi pozniej sprawdza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ysil 1 Napisano 21 Sierpień 2011 No, niestety - wziąłem i się nie wyrobiłem - a chciałem z Proxem razem grać na servie - bo my dwa bratanki, a sami przy okazji niebawem RPgowy serv rozkręcamy... Ale do tego jeszcze troooszkę i bardziej pod scenę Euro niż PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach