damek115 0 Napisano 31 Lipiec 2014 W tym temacie możecie napisać jaka jest wasza ulubiona komenda. (mogą być z snapshotów) Moją ulubioną komendą jest komenda effect. Jak się z nią pobawisz to masz fajne schizy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartexerBX 11 Napisano 31 Lipiec 2014 Moja ulubiona komenda to /ban. Daje dużo radości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 31 Lipiec 2014 /summon LightningBolt ~ ~ ~ <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzycho001 1 037 Napisano 31 Lipiec 2014 /banJedna komenda wyrażą tysiąc słów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madar 13 Napisano 1 Sierpień 2014 /tp <nick> <koordynaty> np. /tp kolominecraftowo -12 0 45 Tyle zabawy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PyroTeknicx 168 Napisano 1 Sierpień 2014 Hm, ulubiona komenda... U mnie będzie to wyglądało tak: - /thor {player} - /kill {player} - /ban {player} Trzeba się troszkę pobawić przed ostateczną komendą. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariella 55 Napisano 11 Sierpień 2014 /give Mariella mob_spawner ;) chrum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach