Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kaabed    7

Czesc!

To moj troszke stary projekt, robilem calosc sam okolo miesiaca po pare godzin dziennie i jestem nawet zadowolony z efektow...Niestety downloadu nie bedzie bo stracilem zapis co mnie zabolalo :(

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6HuhbK5FD-0[/media]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tilli    18

Widać Minecraft wrócił do łask :p Wydawało mi się, że mówiłeś kiedyś coś o tym, że przechodzisz na tworzenie muzyki. Projekt jak zawsze ładnie zrobiony i dopracowany :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kaabed    7

Widać Minecraft wrócił do łask :P Wydawało mi się, że mówiłeś kiedyś coś o tym, że przechodzisz na tworzenie muzyki. Projekt jak zawsze ładnie zrobiony i dopracowany :)

Tworzenie muzyki - na ta chwile od paru miesiecy nie mam KOMPLETNIE weny ale to KOMPLETNIE postanowilem sobie to odstawic na bok narazie :) Znajac zycie wkrece sie w jutuby na tyle ze mozliwe iz nie bede sie zajmowal muzyka juz wcale. Ale nic nie poszlo na marne, przez te wszystkie lata pracowania z dzwiekiem mysle ze filmy beda mialy o wiele lepsza jakosc audio :) Widocznie to nie byla ta "sciezka" ktora chce isc. Milo wspominam jutubowe stare czasy wiec WRACAM, jestem z nowym sprzetem itd. :P

A tak BTW milo miec takich widzow co po tak dlugim czasie pamietaja o m nie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tilli    18

Aż się zdziwiłam, że Cię tu zobaczyłam ^^ Szkoda trochę, muzyczka mi się podobała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kaabed    7

Aż się zdziwiłam, że Cię tu zobaczyłam ^^ Szkoda trochę, muzyczka mi się podobała.

Haha :D

Milo ze Ci sie podobala ale moge z czystym sumieniem napisac ze inne moje kawalki juz by mogly Ci nie przypasc do gustu :)

Ten kawalek ktory slyszalas byl jedynym ktory nie mial az tak mrocznego klimatu w jakim zwyklem sie obracac.

Tak to tworze bardzo mroczna i "przytlaczajaca" muzyke jak dark ambient i inne tego pokroju :)

Tworze ja dla siebie i nie liczylem nigdy na sluchaczy...Mialem nawet wielka szanse wybicia sie poprzez polecenie u jednej slawnej osoby ale wymagalo to stworzenia kawalka wesolego itd. W tym miejscu moj charakter powiedzial mi ze nie jestem w stanie przeczyc sobie w muzyce i za nic nie nagram czegos "na sile". Szansa mnie "ominela" :) Moze to wlasnie ten mrok w tej muzyce mnie tak zmeczyl ze mam na ta chwile dosc tworzenia :D Haha majnkraftowe forum zaraz zmienie w muzyczne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Eragon    3

Czy mógłbyś wstawiać linki do budowli również w poście ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez koko889
      Siema,
      wie ktoś jak usunąć te cienie?

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
    • Przez StudioAlberia
      Pierwsza budowla, której zrzut wrzucam tutaj. Pozdrawiam.
    • Przez RetroApo
      OtherPlanet v3.2

============================================== Pobieranie ==============================================
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Fabuła:

Zasady:
      !  Tak, jak zazwyczaj: nie oszukuj, nie używaj modów, błędów w grze itp. !
      !  Nie opuszczaj planety  !
      !  Ukończenie niektórych wyzwań nagrodzi Cię Księgą Wiedzy, zatem pamiętaj, aby zawsze mieć przynajmniej jedno wolne miejsce w ekwipunku  !
      Zadania:
      Zadania znajdują się bezpośrednio w grze w formie nowych osiągnięć z aktualizacji 1.12. Podstawowe osiągnięcia zostały wyłączone. Występuje następujący podział:
      * 3 karty osiągnięć: Powierzchnia, Podziemie oraz Jądro
      * 31 wyzwań (kilka jest ukrytych)
      * 3 główne cele
      Zmiany w dropie:
       Zombie nie upuszczają marchewek, ziemniaków oraz żelaznych sztabek

Wiedźmy, zombie-osadnicy oraz wędrowni handlarze nie pojawiają się na mapie!

Pozwolenie:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

• Przez Melia
      Tworzę mapę do Minecraft'a i nie wiem jak zrobić pewną rzecz...
      Jak zrobić żeby np. zamiast '<Roxmb>' była nazwa obecnie grającego gracza?

• Dodaj nową pozycję...