-
Podobna zawartość
-
Przez Gerluk
Gdy wchodzę na jakiś serwer mając włączone shadery mój ekran zaczyna mrugać na czarno a po chwili staje się cały czarny. W konsoli cały czas pojawia się log GL error 0x0502: Invalid operation at pre-final. Raczej nie jest to wina wydajności gdyż próbowałem również z wersją Lite, a mój komputer ma Intel Core i5-7600, GTX 1060 3GB i 8 GB RAM. Chodzi konkretnie o Sildur's Vibrant Shaders v.1.163. O co chodzi? Da się to naprawić?
Wersja MC: 1.12.2
Wersja OptiFine: 1.12.2 HD U C6
-
Przez Sqvbi
No czesc, mam taki problem z shaderami. Zainstalowalem optifine wrzóciłem normalnie shadery do folderu, odpalilem i dzieje sie to co widzicie na zdjęciu. Pomocy:|
wersja mc 1.11
-
Przez Roberuto
Po pierwsze: orientuje się ktoś czy są jakieś mody albo shadery zaciemniające noc w Minecraft? Chodzi mi o to by w nocy bez pochodni nie było nic widać, co najwyżej tylko w najbliższym otoczeniu (do 1 chunka), a w tej chwili właściwie widać wszystko (do 16 chunków, jak mam ustawione), różnica z dniem jest taka, że kolory są przygaszone i niebo jest czarne. W jaskiniach też wszystko widać, a życzyłbym sobie by było totalnie ciemno, jak w prawdziwym świecie.
Po drugie: czy można coś zrobić z wodą by dała radę opływać słupki, spływać po schodach, przepływać pod pół-blokami (płytami) oraz by przepływała przez trawę i liście drzew, czyli by ich nie niszczyła?
-
Przez PatrixoneQ
Kiedy odpalam Minecrafta (Paczka Modów, 1.6.4) z shaderami, gra się włącza, i po chwili się zamyka i wyskakuje error w launcherze. Wszystkie sterowniki mam aktualne.
Liczę na to, że ktoś mi odpowie...
ERROR:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez Fatus
-