Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Teufel

Poszukuję doświadczonych graczy na tradycyjny survival - serwer prywatny, non-premium

Rekomendowane odpowiedzi

Teufel    0
  • Nazwa i opis projektu/serwera:

Witam, poszukuję 10-15 doświadczonych graczy do wspólnej gry na tradycyjnym trybie survival. Serwer jest prywatny, obowiązują na nim jedynie zasady przyjaznej współpracy - nie czitujemy, nie niszczymy cudzej pracy, gramy dla przyjemności. 

• Oczekuję:

Oczekuję przede wszystkim doświadczenia oraz rozumu. Wymagam także jako takiej dostępności - nie chcę osób, które się zgłoszą, a potem będą logować się raz na tydzień. Także jeśli nie masz czasu na grę - nie zgłaszaj się.

Zainteresowanych proszę o dodawanie zgłoszeń w tym temacie według wzoru:

Imię:

Doświadczenie:

O sobie: (głównie w temacie gry - jaki jest Twój poziom budowania, survivalu itp.)

• Oferuję:

Wydajny 10-slotowy serwer opłacany z własnej kieszeni, grupę na Facebooku do integracji oraz przekazywania informacji, serwer Teamspeak oraz dobrą zabawę! 

• Kontakt:

Zgłoszenia proszę dodawać w tym temacie, jeśli będę zainteresowany, odezwę się na PW.

PS. Serwer startuje gdy zbiorę min. 10 osób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ClassAxion    57

Moim zdaniem serwery survival nie mają teraz zbytnio sensu, Minecrafta przejęli autorzy modów, i teraz nie znam zbytnio osób które by sobie pograły na czystym  sv. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrSpoks    0

Moim zdaniem serwery survival nie mają teraz zbytnio sensu, Minecrafta przejęli autorzy modów, i teraz nie znam zbytnio osób które by sobie pograły na czystym  sv. :)

Jest dużo takich osób ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teufel    0

Ja właśnie zatęskniłem za czystym survivalem, serwery jak za czasów bety - to jest to! Mój serwer to niewielki, niekomercyjny projekt, opłacam wszystko z własnej kieszeni i myślę, że znajdzie się z 15 osób chętnych do takiej gry. Gdyby ludzi nie interesowały takie serwery, to nie byłoby na zagranicznym youtube projektów takich jak Hermitcraft czy MindCrack :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teufel    0

Mamy na razie 8 osób (na różnych forach szukałem ludzi), zapraszam, zapraszam. Nie krępujcie się! :)

Edytowane przez Teufel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
343ink    0

Dawid

17 lat

Gram 2 lata.

Interesuję się grafiką, myślę że budowle estetyczne :), MC znam dobrze.

Jeżeli Cię to w jakiś sposób satysfakcjonuję będę mógł odwdzięczyć się grafiką typu baner na YT, logo etc. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

** Wiadomość wygenerowana automatycznie **

Temat został przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Dodaj nową pozycję...