megaziom05 0 Napisano 27 Sierpień 2011 Witam jestem megaziom07 ale zapomnialem hasla to dawnego konta a wiec jestem megaziom05. Ostatnio nic nie griefowalem ani nie obrazalem administracji ale to chyba ze prosilem aez`a o sprawdzenie mojego podania. a wiec przepraszam za to i chce prosic o unbana i juz nie bede takiego czegos robil ani nic innego. mam teraz na test straznika ale jak sie niezdam to czy moge odzyskac moja range ZawBudowniczy??? a jak nie to znowu musze sie potrudzic. no nic w sumie moge dostac unbana?? jak tak to dziekuje i pszepraszam jeszcze raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szczurek Toficer Napisano 29 Sierpień 2011 megaziom05/megaziom07Powodem zbanowania był właśnie tan spam o sprawdzenie podania, więc raczej już wystarczająco długo cierpiałeś.Przy pierwszej okazji odbanuje Cię, ale pouczam: to tylko ten jeden raz, nie spamuj/griefuj/obrażaj, bo następny ban nie zostanie raczej zdjęty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyczakcj 0 Napisano 29 Sierpień 2011 Cześć czy może mi ktoś powiedzieć za co mam bana? bo nie wiem ja tylko chyba na 10 min wbiłem żeby sprawdzić co z moimi budowlami, gdy próbowałem wbić to pisze mi, że zostałem zbanowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szczurek Toficer Napisano 29 Sierpień 2011 Gdy oblatywałem mapki gość zauważyłem, że jedna ze zgriefowanych budowli "nosi na sobie" info: "Destroyed by patyczakcj".Byłeś już wtedy zbanowany, przypuszczam że właśnie za grief. To była chyba jakaś budowla ze złota, ale nie jestem pewien. W każdym razie - nie ja Cie zbanowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyczakcj 0 Napisano 29 Sierpień 2011 Cześć ja żadnej budowli ze złota chyba nie robiłem, ha zbudowałem jedynie chyba tylko mario,grzybka z mario i megamen i to tyle chyba a i jaki grif? i kiedy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach