ziom6 0 Napisano 18 Lipiec 2011 Tu przepraszamy i prosimy o unbana więc ci, którzy mają bana niech nie wahają się przeprosić i poprosić (ładnie) o unbana.Więc ja zacznę pierwszy. Ja nie wiem co zrobiłem i nigdy nie griefowałem a więc jeśłi zgriefowałem bardzo przepraszam poszkodowanego ja naprawde tego nie zrobiłem, ale ja wiem kto to zrobił a więc opowiadam.Mam strasznego brata który umie włamać mi się na konto. Pewnego dnia widziałem jak kombinował przed kompem klikał bardzo dużo a więc podszedłem i zobaczyłem tylko napis Logged in as ziom6, wtedy brat mnie wepchnął do przedpokoju i zamknął mój pokój na klucz. Rodziców nie było nie mialem co poradzić. A więc zacząłem walić w drzwi jak taran, on otworzył drzwi a ja się wkurzyłem i mu rzuciłem kota na twarz ( który go strasznie nienawidzi ) i uciekłem na podwórze (i dobrze ze był kolega ze studiów na nim) i brat powiedział że w końcu sie doigram. A więc proszę o unbana i odzyskanie rangi architekt i bardzo przepraszam nie wiem co to było czy grief czy obrażanie to nie ja zrobiłem i plz plz plz PLZ o unban._______________________________________________Jupiter Jazz [24/7] [KNS] RULEZ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 18 Lipiec 2011 Ile ja już słyszałem takich historyjek. No ale, że znalazłeś to forum i prosisz po drugą szanse, to oznacza, że dalej chcesz grać na jjazz.pl, także...Prośba przyjętaNiestety coś się zepsuło z rangą architekta i zniknęła O_o, więc na razie dostaniesz ZawBudowniczego, a gdy to naprawie z powrotem archa.Miłej gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom6 0 Napisano 19 Lipiec 2011 dzięki pesio ale za co dostałem bana. Chciałbym się dowiedzieć. O i już jest naprawione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 19 Lipiec 2011 Dokładnie nie wiem, nie było mnie wtedy na serwerze, ale podobno za grief i to masowy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom6 0 Napisano 20 Lipiec 2011 Ja nic nie pamiętam. Jedyne co teraz robię to chodzę na konkursy buduję na swojej mapie i tyle. Mówię ja nic nie zrobiłem. Może ktoś się pomylił że jakiś inny ziom griefował a ja siedziałem w akademiku i piłem kawkę no zresztą nie wiem :-)EDIT ziom6:Tylko jeszcze plz daj linka do serva bo jak wchodze na minecraft.net I listę serverów od razu wiesza mi się net. __________________________Jupiter Jazz 24/7 [KNS] RULEZ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 20 Lipiec 2011 Na serwerze wystąpił jakiś błąd i się wyłączył, potrzebny jest reset, który może zrobić tylko Rabus, a jego aktualnie nie ma.Skończmy offtop, zamykam temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cavi587 0 Napisano 9 Sierpień 2011 Witam, przedchwilą dostałem, ja i moje 2 kuzynki, bana na serwerze. Dała nam je Tina8. Jest to ban na ip. Korzystamy z routera. Mamy te same ip. Tina posądzila mnie o multi konto (Chyba) A z nickami jes tak Ja (Cavi587) i mje 2 kuzynki (DusiaMilusia, PusiaMilusia). Maja podobne nicki, bo 1 z nich przyjechala na wakacje, poznala minecrafta i zalozyla konto o podobnym nicku do mojej kuzynki. Prosze o unbana. A co do mojego 2 konta Arxio, zalozylem je tylko po to aby to wytlumaczyc na serwerze, nie udalo sie... pisze zeby nie bylo. Przepraszam za ortografie, ale jestem oburzony Tiną, powinna najpierw to ze mna wyjasnic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheDubiXx 1 Napisano 9 Sierpień 2011 Niestety, ale taka jest natura tiny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szczurek Toficer Napisano 9 Sierpień 2011 Jeśli udowodnisz, że to nie multikonta to raczej powinieneś odzyskać rangę, tak samo twoje kuzynki, czy jak im tam.Edit: jednak radziłbym wam nie grać jednocześnie na jednym serwie, to zawsze budzi podejrzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cavi587 0 Napisano 10 Sierpień 2011 Naprawdę Toficer, przecież ty mnie już troszeczke znasz, to nie śą multikonta. Ile razy zdarzało się że ja i Pusia lub Dusia byliśmy jednocześnie na serwerze? Konkurs Spleef naprzykład. Ale one nigdy nie są w tym samym czasie bo grają po kolei na jednym komputerze, dlatego, że jak już wspominałem, Dusia przyjechała na wakacje.EDIT: Odzyskać rangę? Ja nawet na serwer wejść nie mogę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GhostJTJ 1 Napisano 10 Sierpień 2011 Ja potwierdzam że to nie są żadne multikonta. Jak wbije na serwer to postaram sie was odbanować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cavi587 0 Napisano 10 Sierpień 2011 Dziękuję, Pusia i Dusia już dostały Unbana (Nie wiem z jakiego powodu) ale ja jeszcze nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FixaPL 0 Napisano 12 Sierpień 2011 Hej!Pobudowałem sobie dziś całe 30 minut a tu znienacka ban Jedyny powód jaki widzę to adres IP 109.95.202.116 za którym kryję się nie tylko ja, ale cała potężna sieć osiedlowa, za której poczynania nie chcę osobiście brać odpowiedzialności. Czy ktoś mógłby wyjaśnić co było przyczyną bana lub usunąć ten adres IP z blacklisty?Z góry dziękuję,FixaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aezarkones 3 Napisano 19 Sierpień 2011 IP zostaje unbanowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aezarkones 3 Napisano 19 Sierpień 2011 SzablonNick:Za co był ban:Podanie:(Tutaj piszemy dlaczego chcemy powrócić na serwer i wyrażamy skruchę.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haaldor 0 Napisano 22 Sierpień 2011 Witam!Nick: HaaldorZa co był ban: nie wiem, nic nie zrobilem. buduje targ a tu nagle ban, bez zadnej zapowiedzi...Podanie: bardzo prosze o unban, i powod bana, oczywiscie jesli zrobilem cos niezgodnego z regulaminem naprawde za to przepraszam, ale coz... przeczytalem 3 razy regulamin ale nie znalazlem nic co bym zrobil niezgonego z nim. A dlaczego chce powrocic na serwer? z kilku powodow: jest to polski serwer, jest tu dosc malo osob griefojacych, mam juz 35 kredytow i kilka budowli (1 oceniona, 1 w trakcie budowy i 1 zniszczona przez jakiegos gracza na moich oczach [nie znam nicku] ). I ostatni powod: jest to moj pierwszy serwer polski i juz zdazylem go polubic niestety nie wiem nawet kto mnie zbanowal.Bardzo prosze o szybki (i jesli sie da pozytywne) rozpatrzenie mojego podaniaHaaldor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Je So Muya 0 Napisano 22 Sierpień 2011 Moim zdaniem Halldor Powiniennes zostać odbanowany. Takie jest moje zdanie. Jestem "za". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szczurek Toficer Napisano 22 Sierpień 2011 Jeśli zostałeś zbanowany za grief (niszczenie) to nie ma unbanów. Jeśli coś niszczyłeś to możesz już kasować swój post. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haaldor 0 Napisano 22 Sierpień 2011 Nie niszczylem nic nigdy innym, bo tepie wszystkich ktozy griefuja. mam swoje budynki i jesli juz to je niszcze. chyba ze niszczenie cudzych budynkow oznacza niszczenie klockow ktore ktos postawil w moim budynku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aezarkones 3 Napisano 22 Sierpień 2011 Haaldor zostałeś unbanowany,, myślę że przemyślałeś co mogłeś zrobić źle i nie będziesz tego powtarzał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyczakcj 0 Napisano 22 Sierpień 2011 Cześć dostałem bana na serwie i chciałbym przeprosić jeżeli zrobiłem coś nie tak ale z tego co ja pamiętam ostatnio jak byłem na serwerze to sprawdzałem moje budowle czy jeszcze one tam są i wyszedłem i gdy próbowałem chyba na drugi dzień wbić to wyskoczyło mi że zostałem zbanowany czy mogę dostać unbana i czy może mi ktoś powiedzieć co takiego zrobiłem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haaldor 0 Napisano 23 Sierpień 2011 Nick: Popolojpo (czy jakos tak)Za co był ban: griefowaniePodanie: ten gracz nie griefowal, tylko pomagal mi odbudowac zamek po tym jak zostal zniszczony przez jakiegos gracza pod moja nieobecnosc. bardzo prosze o unban dla niego@edit: emily wytlumaczyla mi co zrobil, jesli to prawda - post niewazny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aezarkones 3 Napisano 24 Sierpień 2011 Cześć dostałem bana na serwie i chciałbym przeprosić jeżeli zrobiłem coś nie tak ale z tego co ja pamiętam ostatnio jak byłem na serwerze to sprawdzałem moje budowle czy jeszcze one tam są i wyszedłem i gdy próbowałem chyba na drugi dzień wbić to wyskoczyło mi że zostałem zbanowany czy mogę dostać unbana i czy może mi ktoś powiedzieć co takiego zrobiłem?Kiedy to było? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyczakcj 0 Napisano 25 Sierpień 2011 bana dostałem nie wiem dokładnie ale chyba 5 dni temu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcanswer 0 Napisano 26 Sierpień 2011 Witajcie!Między dzisiaj a wczoraj miało chyba miejsce Wielkie Banowanie?Zwracam się z uprzejmą prośbą o podanie przyczyny bana oraz, jeśli to możliwe, o odblokowanie następujących kont:mcanswerrsa_Chloe_xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach