piko171 4 Napisano 20 Lipiec 2014 Witam! Unturned - pisząc w kilku słowach - sprytne połączenie dayz + takiego minecraftowego stylu "kwadratowej grafiki" zrobione przez nastolatka... ale właściwie przybyłem tu by spytać czy ktoś nie byłby chętny do gry , ponieważ mnie osobiście przekonał kolega , z początku podchodziłem do niej jako kolejna darmówka (ja z reguły dziele na 2 opcje... albo gra jest "shitty" lub po prostu "p2w") , ale naprawdę gra mnie wciągnęła , oczywiście to wczesny dostęp... tak czy siak , chętnie zagram , może nie w najbliższym czasie (wakacje) , ale mam nadzieje , że ktoś mi odpowie , gra multiplayer sprawia zawsze więcej funu niż gra samemu :) Steam: Piko ◕.◕ (po prostu skopiuj i znajdź mnie) [attachment=1888:1399646267_unturned2.png] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redux 168 Napisano 20 Lipiec 2014 (edytowane) Ja ją wyłączyłem po 30 minutach gry. Nudna, brzydka, nieoryginalna (lub może po prostu nie dla mnie). I co z tego, że twórca ma jakieś 16 lat? Nie sądzę, by ktokolwiek kupując/instalując grę brał pod uwagę to, ile deweloper ma lat. Choć rozumiem, że to jest alpha, dlatego zagram jeszcze raz po wydaniu pełnej wersji. Aha, grafika nie jest wzorowana na Minecraft tylko na Roblox. Edytowane 20 Lipiec 2014 przez TheReduxPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piko171 4 Napisano 20 Lipiec 2014 Szanuję Twoję zdanie , może po prostu to kwestia gry multiplayer bądź samemu , zauważyłem tą różnice podczas gry uwierz mi. Nie wiem , po prostu gra sprawia mi przyjemność. :) "Unturned is a DayZ-style survival sim with a Minecraft-inspired art style" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redux 168 Napisano 20 Lipiec 2014 (edytowane) "Unturned is a DayZ-style survival sim with a Minecraft-inspired art style" Wiem, że taką informację podał autor lecz porównaj sobie sam - która gra bardziej przypomina Unturned? Unturned: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Roblox: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Minecraft: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Jak dla mnie jest to tani sposób na przyciągnięcie graczy. Co gorsza, zarówno z Minecrafta (jak autor twierdzi) jak i z Roblox (który został wydany przez tą samą osobę) - mówię oczywiście o smarkatej społeczności ;) Chcesz budować? Graj w Minecraft. Chcesz bawić się w postapokaliptyczne przetrwanie? Odpal DayZ. Połączenie obu może być dobrym pomysłem, ale jego wykonanie w postaci Unturned mnie w zupełności nie przekonuje. Wierzę, że multiplayer bardziej do mnie przemówi (zresztą od razu zacząłem na multiplayer, tuż po ukończeniu samouczka). Lecz póki co granie na serwerach, które crashują średnio co pół godziny nie jest dla mnie czymś, co "sprawia przyjemność". PS: Wiedziałem, że posypią się minusy :) Edytowane 20 Lipiec 2014 przez TheReduxPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piko171 4 Napisano 20 Lipiec 2014 Tsa... wiem , denerwuje mnie to podejście że jeśli coś ma hmm pixelową bądź "kwadratową" grafikę to od razu musi to być zerżnięte z minecrafta , tzn. chodzi mi bardziej o to , że coś ma np. oryginalną ale "kwadratową" grafikę od razu ludzie mówią , że to "minecraftowe" Co do Unturned , szanuję Twoje zdanie , gry są po to by przyjemnie spędzać przy nich czas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach