nestE 0 Napisano 18 Sierpień 2011 Mam taki problem.Kupiłem keya do minecrafta aktywowałem go na minecraft.net ściągnąłem minecraft.exe jak chce go włączyć to uploaduje się i potem jest czarny ekran no i nic zrobić nie mogę ;/ A dodam tylko że u mojego kolegi moje konto działa normalnie..Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Rabus 3 Napisano 18 Sierpień 2011 1. Reinstall Minecrafta, czyli:1a. wpisujemy w eksloratorze windows, w pasku na górze, gdzie pisze np c:/, %appdata%1b. dezintegrujemy folder .minecraft1c. odpalamy grę2. Reinstall javy, czyli:2a. Wchodzimy w start -> Panel sterowania -> Dodaj usuń programy2b. Znajdujemy Javę, odinstalowywujemy ją2c. Instalujemy najnowszą, czyli 1.7. Dalej nie działa? Potwórz od kroku 2-giego, ale z javą 1.63. Reinstall sterowników graficznych4. Format5. Wymiana kompa6. List do nasa o możliwość udostępnienia zasobów w celu pogrania w Minecrafta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 AntySan 2 Napisano 18 Sierpień 2011 Ładne ;D rebus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Rabus 3 Napisano 18 Sierpień 2011 A gdzie obiecany rebus? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Rapikol 88 Napisano 18 Sierpień 2011 Kopalnia (Po Angielsku) = Rzemiosło (Po Angielsku) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 czempion14 0 Napisano 29 Sierpień 2011 POMOCY mam taki problem!!! Gdy jestem w grze i naciskam e to pokazuje mi sie mój inwentarz i mam tylko 4 miejsca na skladniki do zrobienia czegos innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 29 Sierpień 2011 POMOCY mam taki problem!!! Gdy jestem w grze i naciskam e to pokazuje mi sie mój inwentarz i mam tylko 4 miejsca na skladniki do zrobienia czegos innegoBo w tym inwentarzu się TWORZY stół z narzędziami do tworzenia czegoś większego.Skąd się tacy ludzie biorą.Oczywiście gra jest piracka bo po co przepłacać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mam taki problem.
Kupiłem keya do minecrafta aktywowałem go na minecraft.net ściągnąłem minecraft.exe jak chce go włączyć to uploaduje się i potem jest czarny ekran no i nic zrobić nie mogę ;/
A dodam tylko że u mojego kolegi moje konto działa normalnie..
Proszę o pomoc.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi