Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Amerykanski

Skarga na gracza TheDangerCat (Niebezpieczny kot )

Rekomendowane odpowiedzi

Amerykanski    3

Witam, otóż chciałbym zgłosić skargę na gracza TheDangerCat z kilku powodów.. 

Po pierwsze wyzywa mnie.. Kopałem sobie spokojnie złoto, raz czy dwa " Wpadłem " na tego gracza a on pisał mi że kradnę mu złoto, wyzywanie itp..

Po drugie.. Spam, bardzo częsty spam na czacie.. ( Miał wielokrotnie muta za spam i wulgaryzmy )

Niestety wszystkiego nie uchwyciłem na screenach.. Wcześniej wyzywał moją mame, ale tego nie mam ;/

2y2ri7.jpggm36dr.jpgtu44g7.jpgv7cll1.jpgProszę o srogie ukaranie tego gracza.. Miał wielokrotnie muta, a nawet bana.. Więc trochę odpoczynku zrobi mu dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
skubi800    0

Potwierdzam to też mi mówił ze kradne mu złoto i używał wulgaryzmów i obrażał mnie i też kolegę powyżej. Prawdopodobnie mute mu nie wystarcza wiec najlepiej bana na ip i się skończy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Amerykanski    3

Żaden ban na ip.. Po prostu ban na 3/4 dni i miejmy nadzieje że się ogarnie jak wróci -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VentacPL    30

Użytkownik dostaje bana czasowego na okres tygodnia. Następne takie chamskie, bezczelne i wulgarne zachowanie zostanie wynagrodzone permbanem oraz banem na IP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
neksiu    3

Chciałbym dopowiedzieć , że TheDangerCat oszukiwał.

Jak potrzebowalem kilofów, a nie miałem tyle pieniędzy co kosztuje u Dana , napisałem na czacie czy ma ktos pozyczyc 1k, TheDangerCat do mnie napisal ze mi sprzeda za 4k NOWIUTEŃKI 5/5/3.

Nie składałem Skargi, ponieważ po co?

Ale skoro temat na thedangercat juz jest to ja dokładam swoje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...