Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. na wybicie się Przede wszystkim chcę powiedzieć, że komendy na serwerze są całkowicie spolszczone (np. /..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. na wybicie się Przede wszystkim chcę powiedzieć, że komendy na serwerze są całkowicie spolszczone (np. /..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Lajter

[SkyWork] Nietypowy Serwer SkyBlock 1.7 Non-Premium

Rekomendowane odpowiedzi

Lajter    0

Witam!

Mam do zaprezentowania całkiem ciekawy serwer SkyBlock na wersję minecrafta 1.7.4. Serwer powstał 2 dni temu, także każdy z Was kto zacznie grać ma duże 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

na wybicie się smile.png Przede wszystkim chcę powiedzieć, że komendy na serwerze są całkowicie spolszczone (np. /regulamin, /komendy, /ustawdom, /dom, /czapka itp.), co powoduje miły klimat i polepsza rozgrywkę. Znajdziecie u nas również kilka autorskich dodatków (skryptów).

Liczba slotów wynosi 50, natomiast w najbliższym czasie planujemy ich zwiększenie do 100. Listę głównych komend na serwerze takich jak np. /regulamin znajdziecie pod: /komendy. To tyle, wiem że prezentacja wydaje się być nieco skromna, ale jak wbijecie na serwer to sami się przekonacie, że warto u nas zagrać, więc nie będę się tu nie wiadomo jak rozpisywać smile.png

Adres IP serwera: sky-work.maxc.pl

Dorzucam jeszcze kilka screenów ze spawna:

qri3pc.jpg

b8lbi0.jpg

jfyd20.jpg

Opinie na temat serwera są również mile widziane, gdyż na ich podstawie jetem w stanie dowiedzieć się co można zmienić, poprawić itp. wink.png

To tyle, zapraszamy.

Edytowane przez Lajter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

Serwer niedostępny, temat nieaktywny od dłuższego czasu. Archiwizuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość
Przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...