Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
PyroTeknicx

Spostrzeżenia odnośnie rang

Rekomendowane odpowiedzi

PyroTeknicx    168

Heyka, jako jeden z graczy na serwerze chciałbym zwrócić uwagę na rangi. Co dokładnie chciałbym omówić... Według mnie pomysł na kupno każdej rangi po kolei oraz wysokie ceny jest świetny. Jednak po zakupie rangi Jeniec kontynuowałem rąbanie drewna, kiedy uzbierałem pieniądze na zakup kolejnej rangi stwierdziłem, iż mi się nie opłaca wynajmować działkę, która jest dostępna dla Farmera i postanowiłem, że nadal będę zbierał pieniądze poprzez sprzedaż drewna, że tak powiem, przeleciałem przez rangi Farmer oraz Górnik bez potrzeby wykupywania farmy czy celi. Proponuję, aby zakup kolejnej rangi był na prawdę opłacalny np. poprzez zwiększenie cen za towar dostępny dla poszczególnych rang. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
neksiu    3

ooooooooo, jestem za

np. od kowala drogie żelazo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PablooS    42
Jak dla mnie to teraz jest to trochę nie fer zmieniać, ja lub inni gracze się męczyliśmy zbierać, a teraz ktoś zrobiłby to o wiele szybciej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PyroTeknicx    168
Rozumiem. :) Moją propozycję kierowałem w stronę kolejnej edycji, jeżeli miała by takowa powstać. Mam na myśli to, aby każda kolejna ranga była bardziej opłacalna od poprzedniej. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PyroTeknicx    168

To fajnie, ja z pewnością i przyjemnością będę dostępny na serwerze. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...