Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
uciu97

Problem

Pytanie

uciu97    0

Sorry! Nie znalazłem w pomocy działu do którego pasowałby ten temat, ale ten temat dotyczy Internetu, a serwery są związane z internetem. Może mam Minecrafta na komputer, ale długo szukałem czy nie ma przypadkiem możliwości gry w pełną wersję w internecie ( Classic na Minecraft.net to demo ). Dowiedziałem się, że istnieje strona MinecraftForFreeOnline.com. Akceptowałem regulamin, wpisałem nazwę użytkownika i kliknąłem ,,Let's play''. Już mi Java ładowała, ale pojawił się komunikat, że ta aplikacja nie może działać. Potem u rogu ekranu gry pojawił się napis ,, Error ''

Chcę od was wiedzieć:

1.Czy wy też spotkaliście się z tą stroną?

2.Czy u was też to było?

Jak jest dział na odpowiedni temat, to proszę przenieść, jeśli się da. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
IceShadow4    13

Wejdz w Panel Sterowania ---> Java ---> Security i zmien ustawienia z High lub very high na medium :D

Jeśli masz stara wersje javy zaaktualizuj ją :D

Ps. Wiesz ze to bedzie no-premium 1.5.2 (obecna wersja to 1.7.10) ( dodatkowo przez przegladarke wiec beda strzaszne lagi   :D )

Edytowane przez IceShadow4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Povered    207
Potem podaj nr. telefonu albo wyślij sms'a i patrz jak z konta znikają miljony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
IceShadow4    13

Povered :) Sorki ale sam teraz gram na tym na drugim oknie i nie trzeba sms :D Tylko że jest to poprostu stary dobry laucher non-premium "minecraftSP.exe" w wersji na przegladarke .

Edytowane przez IceShadow4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
bartexerBX    11

Może mam Minecrafta na komputer, ale długo szukałem czy nie ma przypadkiem możliwości gry w pełną wersję w internecie.

Po co ci minecraft w przeglądarce? Nie dość, że zżera ci więcej ramu i procesora to jeszcze musisz mieć internet do gry w minecrafta.

Classic na Minecraft.net to demo

Nie. Na początku był Cave game. Potem przerodziło się to w minecraft'a i były różne wersje (InDev, Alpha, Beta itd.). Classic to jedna z tych wersji (chyba pierwsza o ile się nie mylę). Jest to pełna wersja gry a nie demo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
barwnik4    0

Po co ci minecraft w przeglądarce? Nie dość, że zżera ci więcej ramu i procesora to jeszcze musisz mieć internet do gry w minecrafta.

Nie. Na początku był Cave game. Potem przerodziło się to w minecraft'a i były różne wersje (InDev, Alpha, Beta itd.). Classic to jedna z tych wersji (chyba pierwsza o ile się nie mylę). Jest to pełna wersja gry a nie demo.

Jak się nie znasz, to nie pisz. Java w przeglądarce używa tyle samo RAM'u co w oknie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
bartexerBX    11

Jak się nie znasz, to nie pisz. Java w przeglądarce używa tyle samo RAM'u co w oknie.

U mnie jest inaczej ale może to być wina mojego sprzętu który często nie działa poprawnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi